עבור לתוכן

מחפש נגן שיחליף את הiPod Shuffle

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי.

הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל.

רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן.

מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר.

לא חובה מסך.

אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים.

מאד רוצה שיהיה רדיו.

יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל?

תודה!

פורסם

הכי קטן שיש, שאינו שאפל, הוא כנראה ה-Zen Stone (המתחרה של קריאייטיב לשאפל).

פורסם
  • מחבר

על פניו הוא נראה נחמד,

מעולם לא היה לי נגן של קריאייטיב- הבנתי שהגדולים שלהם לא נופלים מבחינת איכות האודיו- האם גם בStone המצב זהה? אפשר לסמוך על זה שאני אקבל נגן איכותי?

לגבי הרדיו- אני יודע שהאוזניות משמות כאנטנה- האם יש הבדלים ברדיו בין נגנים? אני לא רואה שום פרטים לגבי ה"איכות" שלו- זה פשוט משהו סטנדרטי?

זמן נגינה של 9.5 שעות נראה לי קצת נמוך (וזה בד"כ נמדד על קבצים של 128 בלי אקולייזר), אבל זה נראה לי החסרון היחיד בינתיים.

המחיר גם נחמד, 400 ש"ח ל2GB.

תודה על ההמלצה! (אשמח לעוד)

פורסם

יש גם את ZEN V PLUS שהוא קטן נוח ואיכותי מאוד.

וגם..איזה דור השאפל שלך?

פורסם

על פניו הוא נראה נחמד,

מעולם לא היה לי נגן של קריאייטיב- הבנתי שהגדולים שלהם לא נופלים מבחינת איכות האודיו- האם גם בStone המצב זהה? אפשר לסמוך על זה שאני אקבל נגן איכותי?

לגבי הרדיו- אני יודע שהאוזניות משמות כאנטנה- האם יש הבדלים ברדיו בין נגנים? אני לא רואה שום פרטים לגבי ה"איכות" שלו- זה פשוט משהו סטנדרטי?

זמן נגינה של 9.5 שעות נראה לי קצת נמוך (וזה בד"כ נמדד על קבצים של 128 בלי אקולייזר), אבל זה נראה לי החסרון היחיד בינתיים.

המחיר גם נחמד, 400 ש"ח ל2GB.

תודה על ההמלצה! (אשמח לעוד)

זהו שלדעתי בזן סטון דווקא הסאונד פחות טוב משאר הנגנים של קריאיטיב. לא מרשים במיוחד. אני חושב שלקנות זן סטון אחרי שאפל זה לא התקדמות רצינית.

כמו שSilentD.M אמר יש את הZVP שהוא מצויין.

אם אתה רוצה זמן סוללה ארוך אז יש את האייריבר T50 שנותן 50 שעות על סוללת AA:

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=580121

ויש גם את הT60 שהוא אותו נגן רק יותר קטן פיזית (הT50 אולי קצת גדול בשבילך), עובד על סוללת AAA ונותן 20 שעות סוללה.

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=591252

הנה ביקורות על 2 הנגנים:

http://www.pocketables.net/2007/05/review_iriver_t.html

תראה שם את התמונות השוואה בגודל.

פורסם
  • מחבר

השאפל שלי הוא הדור החדש, הקטן עם הקליפס.

את הV Plus אני מכיר, מצחיק להגיד את זה- אבל הוא גדול מדי. כנ"ל הT50. הT60 אולי קצת יותר נחמד, אבל סוללת הAAA נראת לי כמו חתיכת מעמסה. מה גם שהוא מכוער.

המטרה היא באמת נגן קטן כמו השאפל, משהו שאני יכול סתם להצמיד על המכנסיים. נגן שאפשר לתפעל בשניות, בלי סיבוכים מיותרים. וכמובן שלא יצריך iTunes.

הZen V Plus נמכר בגירסה של 4GB ב608 ש"ח. קצת מעל התקציב שתכננתי לזה, וכמו שאמרתי הוא הרבה יותר "מורכב" ממה שאני מחפש.

פורסם

נראה לי שהZVP הרבה פחות מורכב ממה שאתה חושב. הוא כל כך נוח לריצות. לי היה אותו וקניתי אותו במיוחד לריצות.

אם אתה רוצה משהו בגודל של השאפל אז אין משהו אחר חוץ מהזן סטון פלוס. למרות שלדעתי זאת טעות כי אין פה כל כך התקדמות.

פורסם
  • מחבר

כן, כנראה אני אלך לאיפהשהו להתרשם hands on מהZVP.

עד כמה שזה טיפשי- הקליפס הקטן של השאפל זה בעקרון מה שעושה אותו כזה נוח. שלא צריך להכניס יד לכיס, הוא פשוט מרובע נורא קטן שתמיד שם בהישג יד.

בכל קמרה, אולי אני באמת סתם "מפחד" מהZVP, אני בהחלט אלך לבדוק אותו (יש מקום מועדף?).

תודה על ההמלצות :)

פורסם

מה לגבי הסנסה קליפס?

לא עקבתי אחרי השוק בתקופה האחרונה :P

פורסם

עוד לא הגיע לארץ.

פורסם

יש לי כרגע D2 והיה לי את הShuffle וZen V Plus ואני אומר לך אין כמו ZEN לריצות, הוא קומפקטי,קל, והכי כיף להחזיק אותו ביד הוא פשוט "יושב נכון"

זמן סוללה סביר,המסך אומנם לא הכי הרשים אותי אבל אני מניח שזה לא הכי חשוב לך.

בכל מקרה , תראה את שתי הנגנים Stone ו ZEN V (או אחר) ותחליט מה הכי מתאים לך.

פורסם

אני חושב שהSANSA CLIP יתאים לך...

הוא יגיע לחנויות בארץ באמצע דצמבר והוא קטן ואיכותי...

פורסם
  • מחבר

הSansa Clip באמת נראה בדיוק מה שאני מחפש- איך אתם יודעים שהוא יגיע לארץ בדצמבר?

בחו"ל הוא כבר נמכר, אבל לקנות נגן MP3 בחו"ל בלי שיהיה לך מי שיתמוך בו בארץ זו תהיה טעות.

פורסם

100 אחוז הוא מגיע בדצמבר - ולפי ביקורות באינטרנט איכות הסאונד שלו מצויינת...

פורסם
  • מחבר

אז אני באמת אחכה לו- השאלה היא שוב, איך אתה יודע שבדצמבר הוא מגיע? יש לך מקור שאני יכול לקרוא בו את זה?

יהיה קצת מבאס לחכות לחודש הבא ובסוף הוא לא יגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים