פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים יש לי כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA 2 גיגה זיכרון על ויסטה . במשחקים משום מה בחלקים כהים במסך מופיעה לי ריבועים ירוקים שמכסים את כל התמונה .. רואים את המשחק אפשר לשחק ככה אבל למה זה קורה ? חשבתי שזאת בעיית דריברים אבל יש לי את הדריבר הכי חדש לכרטיס מסך הזה מה עוד צריכה להיות הבעיה מה לעשות ? '>http://www.2send.us/"]
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר עשית OC למעבד או לכרטיס מסך?לא[br]פורסם בתאריך: 7.11.2007 בשעה 14:01:25מישהו?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר חשבת שאולי זה פשוט כי הכרטיס חלש?עכשיו שהתקנתי עוד משחקים חוץ מ Bioshock Medal of Honor Airborneשבשתיהן מופיעים ה"ריבועים" ובמשחקים החדשים שהתקנתי TimeShiftPainkiller Overdosecall of duty 4 לא מופיע .. התקנתי את הדריבר הכי חדש שיש לכרטיס מסך שלי אני לא מבין איפה הבעיה ?ד"א הכרטיס מעלה לי את כל המשחקים על הגדרות גבוהות שהכל על גרפיקה גבוהה ובינונית . הוא לא עושה רושם של כרטיס חלש .
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים Bioshock Medal of Honor Airborneשבשתיהן מופיעים ה"ריבועים" ובמשחקים החדשים שהתקנתי להלן "משחקים שדורשים כרטיס מסך חזק"TimeShiftPainkiller Overdosecall of duty 4 לא מופיע .. להלן "משחקים שאינם דורשים כרטיס מסך חזק"ה 8600GT הוא בהחלט כרטיס חלש.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים הוא לא חזק במיוחד אבל לקרוא לו חלש זה כבר מוגזם.חלש אני קורא לכרטיסי LOW END, מה שמתחת ל - 7600GT/HD2600PRO SONIC.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים ^^^ את אלה אני פשוט לא כל כך מחשיב בתור כרטיסי מסך...חלש מבין החזקים... יותר טוב?
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר להלן "משחקים שדורשים כרטיס מסך חזק"להלן "משחקים שאינם דורשים כרטיס מסך חזק"ה 8600GT הוא בהחלט כרטיס חלש.הבנתי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.