פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר טובאני עכשיו מנסה לשחק את ה Wii על ה PC,אין לי טלווזיה טובה בחדר, אבל יש לי מסך מחשב טוב. אז שאני לא משחק בסלון אני רוצה לראות תמונה טובה בחדרמי שיש לו מושג בזה מוזמן לעזור, נראה לי שדובי מבין בזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.0
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים ^ לא צריך שום חדר מיוחד, 99% מהמשחקים אפשר לשחק מהכורסא רגיל, מה שרואים בכל הטריילרים והפרסומות זה די הסחפות. (אפילו טניס בwii sports אני משחק מהכורסא)
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים ^ לא צריך שום חדר מיוחד, 99% מהמשחקים אפשר לשחק מהכורסא רגיל, מה שרואים בכל הטריילרים והפרסומות זה די הסחפות. (אפילו טניס בwii sports אני משחק מהכורסא)אתה בטוח ..?תמיד ראיתי את זה כמשהו שאתה צריך לעמוד מול הטלויזיה כדי לשחק ...לא ככה?איך אפשר לשחק טניס למשל בישיבה??!
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אתה בטוח ..?תמיד ראיתי את זה כמשהו שאתה צריך לעמוד מול הטלויזיה כדי לשחק ...לא ככה?איך אפשר לשחק טניס למשל בישיבה??!את הטניס כיף לשחק בעמידה, אח שלי כבר דפק את היד שלו בלוסטרה בסלון (מזל שלא את השלט)אבל 95% מהמשחקים בלי בעיה בישיבה, למרות שכיף לעמוד בחלק מהם, אבל אין מה לרוץ לצדדיםMeteriod Prime 3 היה חלק ששחקתי בעמידה, דווקא כיף
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אתה בטוח ..? תמיד ראיתי את זה כמשהו שאתה צריך לעמוד מול הטלויזיה כדי לשחק ... לא ככה? איך אפשר לשחק טניס למשל בישיבה??! אמממ .. כן אני בטוח, יש לי wii ויש לי משהו כמו 20 משחקים, ובכולם אני משחק בישיבה, גם בטניס. (רק כשאני משחק עם חברים אני עומד כי גם הם עומדים מההתלהבות )
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים בטניס צריך להזהר כשמשחקים טניס ב3 שחקנים כי השחקן שבאמצע לרוב מקבל הכי הרבה מכות וגם יש לו פוטננציאל הרבצה גבוה יותר משני השחקנים האחרים.האחיין שלי כבר חתף שני מכות עם השלט בראש אבל לא באותו יום, פעם ממני ופעם מאחיו הגדול. הוא די מהר חוזר לשחק . חוץ מה זה הוא גם ילד מעצבן ששונא להפסיד ולפעמים אנחנו צריכים לקחת לו את השלט כשהוא עושה שטויות ומתנהג לא יפה.הייתי גם במפגש wii/נינטנדו בסוכות ושיחקנו טניס 2 על 2 ומישהו מהצד קיבל ממני מכה במרפק.2 על 2 זה הכי כיף.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים אפילו לא קרוב זלדה\מטרואיד3\מאריו גלקסי\טראומה סנטר וכו זה משחקים טובים WIIספורט זה למשפחות
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים קרירין האחינים שלי בני 8 ו 5 אני אולי יכול ללמד את הגדול לשחק זלדה אבל את הקטן יקח קצת זמן וקודם אני צריך גם לגבות את השמירות שלי. ומה גם שהגדול לא אוהב לקרוא (הוא יודע אנגלית כי הם גרו 3 שנים בארה"ב) . חוץ מזה המשחקים שהזכרת הם לשחקן אחד.מטרויד אני לא חושב שאני אקנה חדש אולי משומש כנ"ל לגבי טראומה סנטר ו super paper mario . אולי אני אקנה mario galxy למרות שאני לא חובב גדול של mario המשחקיות שלו נראת מגניבה. אני קונה את המשחקים בניגוד לכמה אנשים שאני מכיר אז אם אני אקנה משחק שאני לא אוהב אני אשלם עליו קנס. כרגע אני קונה רק RRR2 אולי גם BWii . אולי גם את mario strikers יד שניה כי הוא משחק כיפי. בכלל אני אפילו לא קרוב לסוף של זלדה אז משחקי quest בתחתית סולם העדיפות כי הם לוקחים המון זמן ישיבה וזלדה אני משחק אולי פעם בשבועיים שלוש. כרגע אני בכלל משחק את fallout2 בPC אחרי שסיימתי את הראשון ועל הדיסק שקניתי מebay יש גם את tactics וחוץ מזה יש לי גם את desciples 2 לסיים אז זלדה בנתיים מחכה לי באיזה כלוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.