עבור לתוכן

oui הזמנתי WII !!!!! לפני דקה וחצי, הזמנתי מ PDASTORE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב

אני עכשיו מנסה לשחק את ה Wii על ה PC,

אין לי טלווזיה טובה בחדר, אבל יש לי מסך מחשב טוב. אז שאני לא משחק בסלון אני רוצה לראות תמונה טובה בחדר

מי שיש לו מושג בזה מוזמן לעזור, נראה לי שדובי מבין בזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.0

• תגובות 45
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Wii שליטה ... :cool2:

אם היה לי חדר מתאים מזמן הייתי קונה.

פורסם

^ לא צריך שום חדר מיוחד, 99% מהמשחקים אפשר לשחק מהכורסא רגיל, מה שרואים בכל הטריילרים והפרסומות זה די הסחפות. (אפילו טניס בwii sports אני משחק מהכורסא)

פורסם

^ לא צריך שום חדר מיוחד, 99% מהמשחקים אפשר לשחק מהכורסא רגיל, מה שרואים בכל הטריילרים והפרסומות זה די הסחפות. (אפילו טניס בwii sports אני משחק מהכורסא)

אתה בטוח ..?

תמיד ראיתי את זה כמשהו שאתה צריך לעמוד מול הטלויזיה כדי לשחק ...

לא ככה?

איך אפשר לשחק טניס למשל בישיבה??!

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ..?

לא ככה?

את הטניס כיף לשחק בעמידה, אח שלי כבר דפק את היד שלו בלוסטרה בסלון (מזל שלא את השלט)

אבל 95% מהמשחקים בלי בעיה בישיבה, למרות שכיף לעמוד בחלק מהם, אבל אין מה לרוץ לצדדים

Meteriod Prime 3 היה חלק ששחקתי בעמידה, דווקא כיף

פורסם

אתה בטוח ..?

לא ככה?

אמממ .. כן אני בטוח, יש לי wii ויש לי משהו כמו 20 משחקים, ובכולם אני משחק בישיבה, גם בטניס. (רק כשאני משחק עם חברים אני עומד כי גם הם עומדים מההתלהבות :P)

פורסם

בונא cleric אתה חתיכת פדלאה :silly:

פורסם
  • מחבר

שים את ה Wii fit בתור משענת לרגליים

:xyxthumbs:

פורסם

^ רעיון טוב :hat:

פורסם

בטניס צריך להזהר כשמשחקים טניס ב3 שחקנים כי השחקן שבאמצע לרוב מקבל הכי הרבה מכות וגם יש לו פוטננציאל הרבצה גבוה יותר משני השחקנים האחרים.

האחיין שלי כבר חתף שני מכות עם השלט בראש אבל לא באותו יום, פעם ממני ופעם מאחיו הגדול. הוא די מהר חוזר לשחק . חוץ מה זה הוא גם ילד מעצבן ששונא להפסיד ולפעמים אנחנו צריכים לקחת לו את השלט כשהוא עושה שטויות ומתנהג לא יפה.

הייתי גם במפגש wii/נינטנדו בסוכות ושיחקנו טניס 2 על 2 ומישהו מהצד קיבל ממני מכה במרפק.2 על 2 זה הכי כיף.

פורסם

אתה עוד משחק בWII ספורט? :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

למה לא? זה אחד המשחקים הטובים ביותר של הwii

פורסם

אפילו לא קרוב

זלדה\מטרואיד3\מאריו גלקסי\טראומה סנטר וכו זה משחקים טובים

WIIספורט זה למשפחות

פורסם

אתה מצחיק. "לפעמים" כל הזמן אתה חושב שכולם צריכים לחשוב כמוך :P

פורסם

קרירין האחינים שלי בני 8 ו 5 אני אולי יכול ללמד את הגדול לשחק זלדה אבל את הקטן יקח קצת זמן וקודם אני צריך גם לגבות את השמירות שלי. ומה גם שהגדול לא אוהב לקרוא (הוא יודע אנגלית כי הם גרו 3 שנים בארה"ב) . חוץ מזה המשחקים שהזכרת הם לשחקן אחד.

מטרויד אני לא חושב שאני אקנה חדש אולי משומש כנ"ל לגבי טראומה סנטר ו super paper mario . אולי אני אקנה mario galxy למרות שאני לא חובב גדול של mario המשחקיות שלו נראת מגניבה. אני קונה את המשחקים בניגוד לכמה אנשים שאני מכיר אז אם אני אקנה משחק שאני לא אוהב אני אשלם עליו קנס. כרגע אני קונה רק RRR2 אולי גם BWii . אולי גם את mario strikers יד שניה כי הוא משחק כיפי.

בכלל אני אפילו לא קרוב לסוף של זלדה אז משחקי quest בתחתית סולם העדיפות כי הם לוקחים המון זמן ישיבה וזלדה אני משחק אולי פעם בשבועיים שלוש. כרגע אני בכלל משחק את fallout2 בPC אחרי שסיימתי את הראשון ועל הדיסק שקניתי מebay יש גם את tactics וחוץ מזה יש לי גם את desciples 2 לסיים אז זלדה בנתיים מחכה לי באיזה כלוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים