פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים קודם כל HDMI זה כמו DVI רק עם תמיכה בהעברת אודיו.אם אתה רוצה לראות סרטי HD שמורידים מהאינטרנט אתה צריך מפענחים כדוגמת FFDSHOW ו HAALI SPLITTER.בנוסף אתה צריך תוכנה לניגון הסרט כמו ה MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,וכו'.אם אתה מדבר על סרטים מקוריים אתה צריך כונן HD DVD או BLU-RAY.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר קודם כל HDMI זה כמו DVI רק עם תמיכה בהעברת אודיו. אם אתה רוצה לראות סרטי HD שמורידים מהאינטרנט אתה צריך מפענחים כדוגמת FFDSHOW ו HAALI SPLITTER. בנוסף אתה צריך תוכנה לניגון הסרט כמו ה MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,וכו'. אם אתה מדבר על סרטים מקוריים אתה צריך כונן HD DVD או BLU-RAY. OK לגבי הנגנים הבנתי... אז לגבי החיבור, אפשר לחבר HDMI ל DVI וזה תקין נכון ? זה משדר על HD ? ואם אני מחבר ל RCA , זה גם מעביר ב HD ? תודה רבה רבה !!
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר הבנתי..תודה חבר'ה [br]פורסם בתאריך: 7.11.2007 בשעה 15:18:01 ועוד שאלה:איך אני יכול 'לוודא' שאני רואה באיכות HD ? כלומר, העיין האנושית לא תמיד יכולה לזהות... איך יודעים שזה עובד על HD ? תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים בדר"כ רואים שזה הרבה יותר איכותי מDVD רגיל..אבל בשביל לבדוק אם HD בודקים מה הresolution שאמור להיות או 1280 על 720 או 1920 על 1080
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים הבנתי..תודה חבר'ה [br]פורסם בתאריך: 7.11.2007 בשעה 15:18:01 ועוד שאלה:איך אני יכול 'לוודא' שאני רואה באיכות HD ? כלומר, העיין האנושית לא תמיד יכולה לזהות... איך יודעים שזה עובד על HD ? תודה! ההבדל בין סרט רגיל ל HD הוא ברור ואתה בטוח תשים לב. אלא אם כן הקידוד של הסרט ממש רע.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר בדר"כ רואים שזה הרבה יותר איכותי מDVD רגיל..אבל בשביל לבדוק אם HD בודקים מה הresolution שאמור להיות או 1280 על 720 או 1920 על 1080רזולוציה איפה? במחשב או בטלויזיה שאליה משדרים?[br]פורסם בתאריך: 7.11.2007 בשעה 17:39:05ההבדל בין סרט רגיל ל HD הוא ברור ואתה בטוח תשים לב.אלא אם כן הקידוד של הסרט ממש רע.OK מעניין תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.