פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13978 נשמע כמו דרך מצוינת בשביל סוני להחזיר רווחים מההפסדים של PS3 וגם לדחוף כמעט לכל בן אדם בפלנטה את הPS2. קונסולה אגדית, הלוואי שבאמת יצא הדגם החדש :
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים לא חושב שזה יעזור הרבה התמיכה בPS2 ירדה משמעותית וככה גם המכירות חומרה ותוכנה לערכתי בקריסמס הזה הוא עוד ימכור הרבה כי מה לעשות הוא הרבה יותר זול מי כל קונסולה בשוק כרגע כולל הWII אבל קריסמס הבא לערכתי הקונסולות החדשות ירדו מספיק במחיר להעיף אותו מהשוק מה שסוני עושה כרגע זה לנצל תPS2 עד הסוף הם בטח גם יוציאו הרבה משחקים מוזלים ואוספים ליגרוף כסף שבפועל הם לא מפתחים לPS2 משחקים ומתרכזים בPS3 בעיקר ופחות אבל גם בPSP במילים אחרות עבר זמנה של הPS2 לגימרים לדעתי
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר אני יודע שאפשר להגיד שזאת השנה האחרונה האחרונה של הPS2 אבל עדיין אני חושב שכל גיימר שמכבד את עצמו צריך להחזיק בבית PS2 למקרה שירצה לשחק במשחקים הנוסטלגיים והאהובים בכל הזמנים ;D
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים זאת אינה שמועה,זה נכון, ובינתיים זה נמכר רק ביפן.ומה ששיפרו בו זה את זה שהם עשו ספק פנימי.בינתיים הגירסא הזאת עולה ביפן כ160 דולרים
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אני יודע שאפשר להגיד שזאת השנה האחרונה האחרונה של הPS2 אבל עדיין אני חושב שכל גיימר שמכבד את עצמו צריך להחזיק בבית PS2 למקרה שירצה לשחק במשחקים הנוסטלגיים והאהובים בכל הזמנים ;Dאתה שוכח שהPS3 בחלק מהגירסאות תומך בהרבה מאוד משחקי PS2+שיפור גרפי והWII מקבל הרבה פורטים של משחקי PS2 מובילים ככה שלא חיבים PS2 למרות שהיה לי אחד
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר אוף אתה הולך להתווכח איתי בגלל 400 שקל? ב400 שקל עדיף שיהיה לך פשוט PS2 וזהו
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אתה מדבר על מחירים בארצות הברית ולא מחירים בארץ לפי זה ה360 עלית=2000 שקל הPS3-40 גיגה =1600 הWII=1000 והPS2 =יהיה 400 אבל במחירים האלו היתי קונה PS3או 360 ובנוסף WII ובמקום PS2 היתי קונה DS בארץ הסיפור אחר לגמרי
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר הדגם העדכני עולה 800 שקל. אז הדגם החדש אני מתאר לעצמי יעלה בסביבות 500.יש פשוט משחקים שאני חייב לשחק ויש רק בPS2. GOW2 יש רק בPS2 ולא הספקתי לשחק בו לפני שהPS2 שלי התקלקל, GT4 ועוד משחקים שלא הספקתי לשחק בקונסולה לפני שהיא עברה לעולמה...ולכן לפי המחירים -בארץ- זה לא כזה נורא לקנות PS2 ב500 שקל.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים http://threespeech.com/blog/?p=695יש פה תמונות של הדגם החדש, שד"א, לא נראה לי שונה בכלל מהדגם הנוכחי (Slim).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.