עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול. אין הגבלת תקציב.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול.

אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021.

אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude?

האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי?

אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi?

אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה יישמש אותי?

אני מקשיב למוזיקה ומשחק בעיקר, מה שאני רוצה לדעת זה האם יהיה לי שווה להשקיע בכרטיס, או להסתפק בכרטיס המובנה או זה שבא עם הלוח אם שלי. אם להשקיע בכרטיס, אנא תנו לי כמה אפשרויות. אני שמעתי על XRAM ואני לא חושב שיהיה לזה שימוש אז אין טעם סתם לשלם כסף על כרטיס עם התוספת הזו.

אני משער שהאפשרויות שלי יהיו כמה גרסאות של כרטיסי X-Fi של Creative? אך אני לא בטוח איזה גרסה תתאים לשימושים שלי שרשמתי, או כמה כרטיס כזה יעלה.

עוד אפשרות יכולה להיות כרטיס כזה (PCI-E 1x)?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102016

בהנחה שיגיע לארץ?

אם כן, יש למישהו מושג מה ההבדל בין זה לכרטיסי X-FI ה PCI הגדולים והיקרים יותר של Creative? ה PCIe שבקישור מאוד זול יחסית ל X-Fi ה'ישנים'.

המלצות בבקשה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים