פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים כשהם אומרים לקוחות כל החברות->מה אתה מבין מזה?.בכל מקרה מה שכתוב בקטן זה שזה לא כולל תשלום על תשית של הוט שלדתעי תעלה לפחות 170 שקל.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים תיקון טעות geniaלכבלים מי שלקוח קיים בהוט ישלם על 7 MB139ש"חומי שלקוח לא קיים ישלם 149 ש"חלקוח קיים הכוונה שיש לך טלוויזיה בכבלים. בקשר לספקים אני לא יודע מה המחירים.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים כשהם אומרים לקוחות כל החברות->מה אתה מבין מזה?.בכל מקרה מה שכתוב בקטן זה שזה לא כולל תשלום על תשית של הוט שלדתעי תעלה לפחות 170 שקל.אני יגיד לך מה נראה לי, נראה לי מוזר שבתוספת של 5 שקלים לחודש ישתדרג לי החיבור מ1.5 מגה ל-7 מגה, וכבר יש לי תשתית של הוט אז אל תגיד עוד 170 ש"ח על התשתית...מישהו/י יודע/ת יותר ויכולים להסביר?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים pes7, יש לך אזהרה ראשונה על דאבל פוסטינג, באזהרה השלישית תושתק/תורחק לפרק זמן או לצמיתות לפי החלטת צוות האתרהדיון ננעל, להבא קרא את חוקי הפורום בבקשה.ולצורך העניין, היה יותר פשוט להרים טלפון ולשאול את 013 (אגב, לפי דעתי המבצע מחזיק שם, אחרי הכל זו חברה מאוחדת עכשיו - נטויז'ן 013)http://www.netvision.net.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.