עבור לתוכן

שתי שאלות שתמיד הטרידו אותי...

Featured Replies

פורסם

כנראה שלא נשארו פה מספיק אנשים ששתו רד בול, קיבלו כנפיים וזכו להגיד איך זה :lol:

• תגובות 77
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני זוכר שפעם היה צ'רי קולה בארץ, אבל מאיזה שהיא סיבה (מטופשת ביותר) הפסיקו למכור את זה.....

כי צ'רי קולה זה פשוט מגעל

ואף אחד (חוץ ממך ומעוד אחד) לא קנה את החרא הזה

פורסם

הייתה פעם כתבה על זה ב-YNET, היה כתוב שם שצ'רי קולה וטעמים שונים הם פופלרים באמריקה אבל בישראל הם לא כל כך, אז הפסיקו למכור אותם כאן.

פורסם

כי צ'רי קולה זה פשוט מגעל

ואף אחד (חוץ ממך ומעוד אחד) לא קנה את החרא הזה

יפה אמרת אחי :biggthumpup:

פורסם

רד בול גם דבר מצוין אבל הוא לא משתייך לקבוצה הזאת גם כי הוא ממש יקר והוא לא בא בבקבוקים ולא הרבה שותים אותו בבית..

פורסם

שטויות! אני שותה רד בול כל יום, יש מקומות שמכורים שישייה ב-40 ש"ח ולטווח הארוך אם אתה מכור לזה כמוני זה משתלם בסוף.

פורסם

זה כמו שמקדונלדס הערמדים האלה הפסיקו עם הרוטב טריאקי.

היה דבר פשוט גאוני!

פורסם

הופה רד בול זה כבר כבוד....

אבל לצערי זה קורע כיס ואי אפשר לקנות כל הזמן...

12 שקל ל 250 מ"ל זה לא הכי בסדר... :-\

פורסם

הופה רד בול זה כבר כבוד....

אבל לצערי זה קורע כיס ואי אפשר לקנות כל הזמן...

12 שקל ל 250 מ"ל זה לא הכי בסדר... :-\

אצלנו זה בין 6 -10 ש"ח...

פורסם

וואלה?

איפה אתה גר?

פורסם
  • מחבר

רדבול זה אונז! חבל שדי יקר אבל מה איכפת לי! ולאלה שמתלוננים שיש לזה טעם של תרופה פשוט אל תקנו או שתקנו תעופו לי מהעיניים :asthanos:

פורסם

רדבול זה אונז! חבל שדי יקר אבל מה איכפת לי! ולאלה שמתלוננים שיש לזה טעם של תרופה פשוט אל תקנו או שתקנו תעופו לי מהעיניים :asthanos:

Right on bro !

פורסם

אחרי שההיתי 8 חודשים באהר"ב (ולצערי ההיתי צריך לחזור :( ) גיליתי שDR PEPER זה הדבר הכי טוב בעולם :la:

כמובן חוץ מרד בול, אבל לשלם 2 דולר על כל פחית קטנטונת זה מוגזם :P .

פורסם

אגב, ביררתי עם ידידה שלי שעובדת בראנץ בקשר לקטע של היחס התרכיז\מים, אם אתם רוצים אני אכתוב מה שהיא אמרה.

פורסם

אגב, ביררתי עם ידידה שלי שעובדת בראנץ בקשר לקטע של היחס התרכיז\מים, אם אתם רוצים אני אכתוב מה שהיא אמרה.

כן !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים