פורסם 2003 במרץ 2322 שנים לקולה יש טעם של פיפי ( לא מניסיון! : ), וצבע של חרא! FANTA RULEZZZZZZZ :asthanos: כנסו כנסו יהיה מגניב
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים בקשר לשאלה השנייה שלך על נודים ומסכה.בזמן שאתה לובש מסכה אתה יכול לנשום רק דרך להפה (כי זה ממש ממש קשה דרך האף) אז אין לך ריח (אני מדבר רק מנסיון אתמול אני וחבר שלי עשינו ניסויים בחדר שלו)
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים לא הבנתי מה הקטע עם הקולה...שתי ידידות שלי מכורות לזה, לא הבנתי מה הקטע.ספרינג תותים-בננה OWNZ YOU ;D
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים לא הבנתי מה הקטע עם הקולה...שתי ידידות שלי מכורות לזה, לא הבנתי מה הקטע.ספרינג תותים-בננה OWNZ YOU ;Dלגמרי!
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים DR PEPPERמשקה שמייצרים בארהב הדבר הכי טוב שיש לדעתיואני מת לטעום גםVavillna cokeולמה הפסיקו לייצא צ'רי קולה זה היה מצוין
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים DR PEPPERמשקה שמייצרים בארהב הדבר הכי טוב שיש לדעתיואני מת לטעום גםVavillna cokeולמה הפסיקו לייצא צ'רי קולה זה היה מצויןאף פעם לא טעמתי אחד מהם :-[
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מה קרה לכם?קפאנטה אקזוטית OWNZ את כל המשקאות פההיית קרוב! :spin2: :spin3: :ylsuper: הספרינג באמת נחמד, אבל:[move]FANTA OWNZ! FANTA OWNZ! FANTA OWNZ![/move][move]Leadtek RULEZ[/move]
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים למרות שפנטה אקזוטיק זה משקה מעולה (ומתרעבב טוב עם וודקה ), הוא לא מתקרב לרמה של קוקה קולה. נ.ב. צ'רי קוק יותר טעים מהרגיל.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים [glow=BLUE,2,300]FANTA OWNZ YOU ALL![/glow]פאנטה, כל הטעמים (חוץ מהלימון), זה ההההדבר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.