עבור לתוכן

שתי שאלות שתמיד הטרידו אותי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשאתם באים לטעום קולה מבקבוק פלסטיק, תזכרו תמיד שלפחות זה לא קולה מהולה במים סטייל מקדונלס-בורגרקינג/ראנץ'.

האמת אני לא יודע אם זה מהול במים או פשוט החצי קילו קרח שהם שמים בפנים עושה את זה לכזה...

בכל מקרה אני תמיד אומר להם בלי קרח וכמובן תמיד הקופאיות הדפוקות האלה חייבות לשים כי הם חייבות שיהיה לנו על מה להתלונן ובקיצור מחליפים :)

  • תגובות 77
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנסיון... זה לא הקרח.

יש סניפים שבהם פשוט דואגים ליחס של 70 אחוז מים ו30 אחוז קולה, וזה פשוט רע.

פורסם

1. אני לא יאכל שעועית בחדר האטום בגלל שאני מפחד מהגזים של אבא שלי מאשר הגזים של סאדם.

2. בקשר לקולה אם אתם משועממים רצח, קנו קנקן של עציץ עם קצת מהקסם שלכם במודינג, תהפכו אותו לבקבוק זכוכית ל2 ליטר קולה (גאון או חכם+ 8))

פורסם

"קנקן של עציץ" - או במינוח המקצועי, "אגרטל"...

הבנתי שהקולה במק/בורגר/שאר המקומות פשוט עשויה מתרכיז כזה שבא במיכלי גז כאלה...

פורסם

קורה!?!? :lol: :lol: :lol:

עריכה- קנקן של עציץ

פורסם

לפי דעתי צריכים להניח קווי קולה כמו שיש צינורות ביוב,נפט,מים וכו... צריך גם צינורות קולה לא? :smoke:

פורסם

coke sux

!!!FANTA OWNZ :funn:

אני דווקא בעד הפנטה של מקדונלדס, יש לה טעם עשיר ומרענן.

יש מצבים שאני מבדיל בין פנטה בבקבוק אחת לאחרת בבקבוק

:saint:

פורסם

IronEddie- אני אפילו לא אענה על זה כרגע פגעת בי ואני לא אתאושש לעולם מי זילזל בקולה שלי אני יעשה ממנו לימונדה? :jump:

פורסם
  • מחבר

IronEddie תבויש לך!!! כרגע פגעת בכ מיליארד אנשים בעולם שאוהבים קולה!!!

אני אגיד לכם מה תהיה המצאה טובה,אני קורא להמצאתי "קוקה-קולה בר" על אותו עיקרון של מי עדן בר או נביעות רק שפשוט המיכל מזכוכית,כן זה יהיה כבד(כמה זה 19 ליטר תכולה?)אבל זה יהיה משתלם.

לדעתי להיט.

פורסם

אגב, מישהו טעם קולה וניל? יש בארץ?

פורסם

אין בארץ, למיטב ידיעתי.

פורסם

נו באמת איך אף אחד לא יודע את ההבדלים ??????? באו אני יגיד לכם אז...

מישהו פעם אמר לי שיש כל מיני סוגים של קולה(קוקה-קולה) וכל קולה לפי מקום האיכסון שלה יש לה טעם ואיכות שונים

הקולה מהברז כמו בבורגר-ראנצ' היא מהסוג הכי ירוד בגלל היחס של המרכיבים ששמים שם ו"מטעמי" חיסכון לחנויות כמובן

משוואה : 70% קרח +( 30% קולה באיכות ירודה X מחיר נמוך) X מחיר גבוה למכירה = רווח של מעל ל 90%

לעומת זה הקולה בבקבוק הזכוכית היא הכי אכותית עם יחס המרכיבים הכי טוב לכן היא בבקבוק זכוכית על מנת לשמור את הטעם טהור יותר

ולכן כמו שהרבה אומרים היא הרבה יותר טעימה וגם יותר יקרה !

פורסם

אכן הקולה בזכוכית היא הכי איכותית. חברים שלי לא מבינים את זה. יצורים. :bash:

לזה שהציע "קוקה קולה בר" - OWNZ ! ;D

וקוקה קולה Classic תמיד הייתה ותמיד תהיה הקולה מס' 1, לצערי אין בארץ... :-\

דרך אגב, למה למה למה למה למה למה ושוב למה הפסיקו לייצר את הצ'רי קוק?? :'(

פורסם

כי מה שהיה בארץ לא מתאים למשתה אדם

האמריקאית טעימה

פורסם

כי מה שהיה בארץ לא מתאים למשתה אדם

האמריקאית טעימה

חחחחחחחחחחחחחח אני זוכר את זה אני וחברים שלי קנינו את זה רק כדי לקבל הנחה לסופר-לנד ושהגענו לשם ראינו מלא בקבוקים מלאים

שהוציאו מהם רק את הפקקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים