פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים VIVO בעל רזולוציה יותר גבוה מכרטיס טלויזיה פשוט ובעיקרון אמור להיראות יותר טוב תחבר WII ותברר את השאלה שלך הכי פשוט
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר אין לי עדיין wii, וזה אחת מהתלבטויות שלילא בא לי לשחק את זה בסלון וגם לא לקנות טלווזיה בשביל זה
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים לפי נסיוני כרטיס טלווזיה עדיף דווקא.אבל גם איתו בדר"כ התוצאות לא אדירות...
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר לפי נסיוני כרטיס טלווזיה עדיף דווקא.אבל גם איתו בדר"כ התוצאות לא אדירות...אם אתה בבקשה יכול להסביר לי מה זה לא אדירותבכל זאת זה WII ולא HDTVתודה
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אם אתה בבקשה יכול להסביר לי מה זה לא אדירותבכל זאת זה WII ולא HDTVתודהתקנה כרטיס עם אפשרות sampling לעד 1080p תקבל איכות סבירה, כרטיס TV לא יידע מאיפה לעכל WII, הוא פולט בפרוגרסיב, מעבר לזה שאיכות ליכדת הווידאו של כרטיס TV(גם אם הוא עלה 800 שקל) היא בזיונית, הוא לא יכול לעמוד בקצב של 60 פריימים לשניה. VIVO נותן איכות הרבה יותר גבוהה של לכידת ווידאו מכל כרטיס TV שקיים בשוק(חוץ מאלה שמותאמים לHDTV), אבל גם הם אוהבים אות Interlaced בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.