פורסם 2003 במרץ 2222 שנים אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר).הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מעולם לא קרה לי כשעבדתי עם PPTP... וגם אני עם גרסת 281.ניסית להתקשר לספקית/בזק?
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים בעיות כאלה הם בדרך כלל בעיות עם הISP תבדוק אם יש איזה בעיות באיזור שלך או משהו... בכל מקרה זה לא נראה לי בעיה אישית שלך...ואם כל נסה לברר עם כל הגורמים מה יכול להיות הבעיה...
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מחבר לא ניסיתי עם ספקית, אני אבדוק מחר כשיהיה לי זמן. עם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים גם אצלי זה קורה עם אלקטל פרו.בכל מקרה ניתוק וחיבור מחדש פותא את הבעיהככה שבאמת זה נראה כמו בעיה בספק (012).
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים אני ב 012, alcatel pro (ppp) ואין שום דעיכה.....חיבור ימים רצופים במהירות מקסימלית (עד שבא לי לשנות IP ואני מתנתק ומתחבר)
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים העניין תלוי מאוד בספקית, אבל גם במיקום המגורים, המרכזייה המרחק וכו' וכו' וכו'.בכל אופן, רצוי מאוד להתקשר לספקית לשאול אותם וזהו.
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מחבר לצערי הרב מהניסיון המר שלי עם התמיכה של הADSL (גם בספקית וגם בבזק, בייחוד בזק) אני כמעט מוכן להתערב על כסף שזה לא יפתור כלום :-\ אבל שווה לנסות... אולי אפילו שווה את הצוואר התפוס אחרי כמה דקות טובות של המתנה עם השפופרת
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים בהחלט שווה לנסות.דווקא שמעתי על כמה וכמה מקרים של בעיות כאלו, שטלפון לספקית פתר את הבעייה.ואם אתה כבר איתם בטלפון ואתה רואה שזה קצת תקוע ולא מוביל לשום מקום, תעלה דרגה. קצת צעקות, התעצבנות קטנה, איום לעבור לספקית אחרת- זה כבר בטוח ישפיע עליהם! משהו כדוגמת הת'רד הזה.אין לך מה להפסיד.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים עם מילניום לא אמורה להיות בעיה.קיימת בעיה רק עם 98, על כל גירסאותיה. פרוטוקול ה VPN במע' ההפעלה הזו פשוט צולע וקורה שבאופן אקראי הקישור לאינטרנט פשוט קופא למרות שנראה ואתה נשאר מחובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.