עבור לתוכן

האם כדאי לי להתקין רואטר לשתי מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת-

ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח

בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת,

ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל.

בתודה מראש..

פורסם

אם רוחב הפס שלך גדול מספיק כך שהוא יכול להחזיק את החיבור של שני המחשבים בו זמנית אז זה אחלה מבצע...

דבר נוסף : אם הם אמרו לך שהם יחליו לך אותו בלי שום עלות ולאחר מכן אתה אומר שהם יגבו ממך 10 ש"ח בחודש אז יש כך סתירה (התנגשות/התנדגות) לשני הדברים שנאמרו כאן...

ברר את הנושא הזה שני ..אך בכל מקרה אם זה אחלה ראוטר..עצה נוספת אם זה הכן בתשלום אז תחליף רק למודם שלא כולל ראוטר ולאחר מכן נמצא לך ראוטרים יותר קלים למשתמש , קלים ודידותיים בסביבות המחיר הזה..

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי שהם מוכנים להחליף לי מודם /רשת או מודם USB בגלל הניתוקים שיש לי ,הם היגיעו למסקנה

שהבעיה ניתוקים נובעת מהמודם,אני איתם יותר מ 6 שנים, ועכשיו אני מאיים להתנתק, לכן גם הציעו להחליף ללא עלות

את המודם .באותה הזדמנות אמרו לי על המיבצע לרואטר שזה לחוד ועליו אני אמור לשלם 10 שח בחודש ,לכן שאלתי אם כדאי

לרכוש אותו או שעדיף לקנות ראוטר ולא יהי תלוי בהם שנתיים..

פורסם

ע"פ החישוב של 10 שקלים לחודש למשך שנתיים מדובר על 240 שקלים שזה מחיר ממוצע של ראוטר טוב.

במידה והם מוכנים להחליף לך את המודם למודם רשת רגיל ללא תשלום (ואין סיבה שהם לא יסכימו) לך על האופציה הזאת וקנה את הראוטר בעצמך.

כך יהיה לך ראוטר שיתאים גם לרשת הכבלים וגם לADSL (אם אי פעם תחליט לעזוב את בזק) וגם תהיה לך האופציה לקנות ראוטר טוב יותר מהסימנס המוצע.

פורסם

יש לי את הראוטר הזה... והוא עובד מצויין.. :)

והדגם שלו זה SL2 -141

חח כנראה לא שמעת טוב

פורסם

אני התכוונתי שהם מוכנים להחליף לי מודם /רשת או מודם USB בגלל הניתוקים שיש לי ,הם היגיעו למסקנה

שהבעיה ניתוקים נובעת מהמודם,אני איתם יותר מ 6 שנים, ועכשיו אני מאיים להתנתק, לכן גם הציעו להחליף ללא עלות

את המודם .באותה הזדמנות אמרו לי על המיבצע לרואטר שזה לחוד ועליו אני אמור לשלם 10 שח בחודש ,לכן שאלתי אם כדאי

לרכוש אותו או שעדיף לקנות ראוטר ולא יהי תלוי בהם שנתיים..

עכשיו זה ברור וכמו שאמרתי בהודעב הנ"ל זוהי הצעה מצוינת ..תקח אותה..

פורסם
  • מחבר

כן גם אני חשבתי בהתחלה לרכוש אותו ,באמת עזרתם לי ואני מודה לכם על כך.

כך שמבחינתי אפשר לנעול ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים