עבור לתוכן

שאלה-כדאיות קניית כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה)

עריכה:מצאתי את ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר

תודה מראש ;D :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת .

הכרטיס שיש לך כמובן יכול להספיק אבל הוא ינצל את כל האיכות של הרמקולים .

ואם אתה משחק הרבה אני מציע לך לקחת מערכת 5.1 זה יותר טוב למשחקים וסרטים .

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה שאתה אומר..."הכרטיס שיש לך כמובן יכול להספיק אבל הוא ינצל את כל האיכות של הרמקולים ."-זה רע או טוב? ובעניין ה 5.1 הכל עניין של מקום...ובמקרה שלי פשוט אין מספיק מקום למערכת של 5.1 או 7.1...

פורסם

אני בטוח שברח לו שם "לא ינצל".

בכל מקרה זו גם דעתי.

אבל 5.1 נורמלים לא תמצא במחיר הזה.

אני הייתי לוקח את הרמקולים ונהנה מספיק גם בסרטים ומשחקים.

פורסם
  • מחבר

אז בסה"כ כדאי לקנות כרטיס קול או שזה לא שווה את הכסף ולהשקיע אותו במשהו אחר?(בתקציב שאמרתי בשביל הרמקולים שאמרתי)כי גם ראיתי שרוב כרטיסיי הקול מתמקדים בלהפוך סטריאו לסראונד אבל אם יהיה לי 2.1 אז זה בכל אופן לא משנה,או שכן?וקראתי באתר שיש בעיות עם הדרייברים של CREATIVE זה באמת כזה מציק לשנות את מצב הדרייבר בין שימוש לשימוש?

פורסם

א. זה לא ישנה סטריאו לסראונד. יש כל מיני הדמיות של תוכנות אבל גם זה לא אמיתי.

ב. מסתבר שכן, מתוך עשרות בעיות עם קריאטיב זו אחת מהן.

ג. Revolution 5.1 כרטיס מצוין לסטריאו, אבל בסראונד הוא מיושן.

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה?(הרבולוז'ן)והוא טוב במשחקים?הוא בערך אותה רמה כמו ה- X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎?יותר טוב?פחות טוב?יש את ה-XONAR D2 בארץ?הוא שווה קנייה?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים