עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר.

רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי.

רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ?

אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE)

תודה רבה

מקווה שתוכלו לעזור..

פורסם

אתה בטח מתכנן להשתמש במדיה סנטר של ויסטה או ב MCE2005?

הרכיב שמעביר ערוצים נקרא בלאסטר , זה עינית קטנה שמדביקים לממיר והוא מעביר ערוצים דרך תוכנה.

הכבל של הבלאסטר הוא לא במרחק 10 מטר, אולי 2 מטר.

אז אין לך ברירה וללכת לסלון להעביר ערוץ.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להישתמש במדיה סנטר של ויסטה, אז אין דרך להעביר ערוצים מהחדר שלי בלי ללכת לסלון?

פורסם

אם תמצא כבל מאריך לבלאסטר תוכל.

אני חושב שהחיבור הוא כמו של אוזניות , רק מונו.

מה המרחק לסלון שלך אמרת?

פורסם
  • מחבר

הבנתי נכון שהבלאסטר לא צריך להגיע מהממיר עד המחשב?

מספיק שהוא יכנס לחדר שלי בשביל שאני יוכל לשנות ערוצים(הוא לא צריך להיות ליד המחשב)?

אם זה ככה אז המרחק בין החדר שלי לממיר בסלון הוא 3-4 מטר ואם הוא צריך להגיע למחשב 6-7 מטר.

בגוגל לא מצאתי שום דבר כבל מאריך לבלאסטר.

הבלאסטר הוא כאילו קולט את השלט שבא עם הכרטיס טלוויזיה ומתרגם לממיר מה לעשות(לשנות ערוץ וכו')?

איך הוא מתחבר לממיר? כי אולי ככה אפשר למצוא כבל מאריך.

תודה רבה על העזרה..

[br]פורסם בתאריך: 6.11.2007 בשעה 11:45:26

מצאתי באינטרנט כמה דברים על הבלאסטר ובאתר של HAUPPAUGE בדף של הכרטיס טלוויזיה שאני רוצה יש שם תמונה שלו: http://www.hauppauge.com/images/pvr-150_mce-kit_with_board_.jpg

לפי התמונה תגיד אם הבנתי נכון: צד אחד של החוט הדק (הזה עם קולט האינפרה אדום הקטןו) מדפיקים אותו לממיר והצד השני מחברים לבלאסטר.

והכבל הUSB שמחובר לבלאסטר ולשלט לא הבנתי.

אם החבילה בא ככה הכבל שצריך להגיע מהממיר לחדר שלי נראה ד גדול..

תודה

פורסם
  • מחבר

זה לא מסביר אם יש דרך לשנות ערוצים מהחדר שלי.. אבל זה מסביר איך כל הזה עובד בערך הבנתי עכשיו, תודה.

אז אם הבלאסטר יהיה אצלי בחדר, והחוט שמחבר את הקולט אינפרה אדום לבלאסטר יהיה ארוך מספיק אז אני יכול לשנות את הערוצים מהחדר שלי.

אז אפשר לקנות בנפרד כבל כזה שיהיה ארוך, או לקנות מאריך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים