פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר עידכון קטן: היום בצהריים תואם לי טכנאי למחר, אבל עכשיו ראיתי שהוציאו לנטוויז'ן והוט צו מניעה שאוסר עליהן לשווק את החבילה. מכיוון וכבר התחברתי אני מאמין שלא יעשו לי בעיות אבל אי אפשר לדעת, נקווה לטוב.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים זה חדש, בגלל זה אין להם שום מבצע עדיין.כרגע 280 לחודש.עוד איזה חודש וחצי אני אלחץ להוריד את המחיר.פשוט אין הרבה כלפי מיקוח, לא מחזיק קו טלפון של בזק בבית, ואני ממש לא הולך להחליף ספק.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר כרגע גם אני מחובר אליהם, אבל בנתיים בשביל 80 שקל בחודש אני מעדיף לנסות קודם את נטוויז'ן. אם לא ילך אני אחזור לבב"ל.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים כרגע גם אני מחובר אליהם, אבל בנתיים בשביל 80 שקל בחודש אני מעדיף לנסות קודם את נטוויז'ן. אם לא ילך אני אחזור לבב"ל.מה לנסות? זה בהתחייבות לשנה.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר יש לי 48 שעות להתנתק בלי קנס יציאה ושבועיים עם קנס של 100 ש"ח. בהתחשב בעובדה שבתוך שבועיים אני בטוח אדע אם יש בעיה עם המהירות או לא וסביר להניח שמכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם חיבור לכבלים עם רשת אז אני מאמין שגם יצא לי לבדוק את השירות שלהם, אני מוכן לקחת את הסיכון ובמקרה הכי גרוע לספוג 100 ש"ח. חוץ מזה שגם ככה שבועיים זה כמעט חצי חודש ככה שיצא ששילמתי רק באופן יחסי
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אתה בטוח שהם מאפשרים את זה?אני הייתי מבקש את התנאים האלה בכתב, לפני שאתה סוגר איתם עיסקה.מעבר לכך, הקנס 100 ש"ח הוא בטח מעבר לתשלום הרגיל.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים יש לי הרבה חברים עם טרמינל...אני לא יודע איך זה עובד בדיוק...אבל ממה שאני יודע יש חברות בחו"ל שמספקות אינטרנט במהירויות של 100 מגה...איך אתה חושב שמעלים לכל האתרים קבצים של גיגות וכאלה.חברים שלי מורידים עם טרמינל על מהירויות פשוט מדהימות זה יכול להגיע ל11-12 מגה הורדה ול4-5 מגה העלאה...אני מנסה לברר פרטים על טרמינל..אם מישהו מכיר יותר שיפרט..
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אז אתה מקבל גישה לטרמינל במחשב עם קו מהיר.איך זה עוזר לך בדיוק?אתה עדיין חנוק ע"י החיבור אינטרנט שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.