פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east.לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT.התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים.נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו.כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים),ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים.מה עושים???
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים פוליגונים זה טוב חבוב(לולא היו פוליגונים המשחקים היו נראים כמו לפני 10 שנה).האם אתה מתכוון לארטיפקטים?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים 1) תנסה לשנות את כל ההגדרות של הדריבר של כרטיס המסך לברירת המחדל.2) תנסה לשחק עם ההגדרות של המשחק(לשים על נמוך ולעלות לאט לאט).
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר הכל על ברירת מחדל, ניסיתי כבר 3 דריברים ולא נגעתי בהגדרות שלהם.גם ברזולוציות ובהגדרות הכי נמוכות שאני שם למשחק (אפילו רזולוציה של 640X480) יש ארטיפקטים.ד"א המשחק עבד ללא בעיות בVISTA (הרגיל ללא ההרחבה), עכשיו גם כשאני משחק ללא ההרחבה יש ארטיפקטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.