פורסם 2008 במרץ 317 שנים המפרט שלך לא יכול להראות את ביושוק במלוא יופיו אני לא חושב שהדרישות של GOW נחותות משל ביושוק ואם כבר יש מצב שהן גבוהות יותר.ובלי קשר,גם אני אהבתי את ביושוק יותר מGOW.נכון GOW נחמד ולפי דעתי המשחקיות שלו מרעננת קצת בלי שכמעט ולא רואים עכשיו משחקים עם הקטע של המחסה ולכן זה שינוי מעניין במשחקיות,אבל האווירה והעלילה של ביושוק עשו לי את זה הרבה יותר מGOW.אבל מה זה משנה,הרי הכל זה טעם אישי,אחד אוהב A יותר ואת B פחות והשני ההפך
פורסם 2008 במרץ 417 שנים עדיין לא הבנתי איפה המפרט שלי קשור לטעם שלי במשחקים.. אז מורידים טיפה הגדרות ומשחקים. (GOW וביושוק רצים על 1024X768 והכל על HIGH חלק רק שתדע)וגם כמו שאמרתי בעבר אין טעם להתווכח על טעם ועל ריח.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים לא ידעתי עם לשים את זה פה או לפתוח אשכול חדש אז שמתי פה בנתיים.. נתקעתי במשחק (Gears of War מן הסתם) יש כזה קטע אתה ניכנס למקום ואז ניכנסת מפלצת כזאת גדולה שרצה אלייך היא נתקעת בך ואתה מת.. לא יודע איך לעבור אותה.. פעם ברחתי ממנה במשחק איזה רבה שעה ויריתי עליה לא עזר אחר כך התחבאתי בשקט לא עזר היא מצאה אותי מה עושייםם נ'ב אצל כולם המשחק נתקע כזה? ויש ירידות FPS? המפרט שלי זה: מעבד : AMD Athlon 64 X2 4200 זיכרון : 2 ג'גה-בייט 667 מגהרץ CL5 כרטיס מסך : Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version לוח אם : (MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260 דיסק קשיח : Western Digital WD2500KS-00MJB0 ספק כוח : FSP 450PNR אמור להריץ על הכי גבוהה למרות הצוואר בקבוק לא?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מניסיון שלי למשחק יש באגים רציניים אבל יצאו כבר 2 פאצים רק שעוד לא ניסיתי אותם
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים למה אי אפשר לשמור במשחק ? אחרי שנכנסים שוב למשחק צריך להתחיל מההתחלה , ישנו פתרון ?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים זה איזה באג מעצבן שקשור לשיטת שמירה חדשה של MS זה לא הבאג.הבאג הוא ששמירות לפעמים נמחקות(אני יצאתי במזל ולא נמחק לי אף פעם,ועוד בפרופיל offline)למה אי אפשר לשמור במשחק ? אחרי שנכנסים שוב למשחק צריך להתחיל מההתחלה , ישנו פתרון ?אתה אמור להצליח לשמור.פתחת פרופיל כלשהוא?אופליין/אונליין?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים (התקנתי את המשחק ושיחקתי בו איזה חצי שעה)לא הבנתי את העלילה...א=נגד מי אני נלחם ולמה?הבנתי שאני חייל אבל בשביל מי אני בעצם נלחם
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים עזוב העלילה גם ככה מטומטמת סתם פאנבויס של המשחק מתארים אותה כעלילה איכותית -אבל זאת עלילה גנרית לגמרי
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים ^^^OK, אבל בכל זאת תסביר את העלילה באיזה 2-3 שורותאה... והכי חשוב- איך משתמשים במסור של הנשק??
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים וואו טמטום של אנשים הורג אותי בזמן האחרון.בחיים לא ראיתם משחקים שאתם מתחילים לשחק ולא מבינים על מה העלילה וזה אולי מכיוון שהעלילה מתגלה יותר ויותר בהמשך המשחק?
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים ^^^מה הקשר אבל...זה שאני לא יודע את הסוף/אמצע של העלילה זה ברוראבל כשכבר היו כמה סירטונים ולא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי זה לא קשור לזה שלא סיימתי את המשחקוויקי תמיד עוזרhttp://en.wikipedia.org/wiki/Gears_of_Warתמיד עוזר שזה בעברית... אני ואנגלית לא ממש מסתדרים ביחד
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים המשחק באנגלית איך אתה מצפה להבין את העלילה אם אתה לא מכיר את השפה שלו ? מה אתה רוצה שכל משחק נתרגם לך לעברית ? אולי אתה רוצה שאני יתרגם לך JRPG לעברית ? בקיצור הגיע הזמן להזיז את התחת וללמוד אנגלית עברית זאת שפה גרועה לגימר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.