עבור לתוכן

Gears Of War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

באמת משחק גדול. אחד הכי טובים ששיחקתי השנה אם שואלים אותי.

רק חבל שהוא אוכל זכרון... 1 גיגה הוא מקרטע כמו הטוסטוסים האלה של הסבתות. צריך 2 גיגה מינ'.

מי לא אוהב לחתוך מוטציות לחלקים בעזרת מסור שמותקן לך על הרובה?!!? מי?!?! ::)

• תגובות 553
  • צפיות 74.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש סיימתי אותו! הרגתי את ה RAAM בפוקס!! וגם פתחתי אציבמנט של PERFECT RELOAD 10 פעמים :)

בהחלט אחד המשחקים היותר כיפיים

מצפה לשחק בו בHARDCORE ו INSANE (CO OP(

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני תקוע בקטע שאני על הרכבת

ואני צריך להרוג את RAAM

מישהו עבר אותו יש איזה שיטה מיוחדת?

כבר יומיים אני תקוע עליו

עריכה:

סוףסוף הוא מת!!!

לכל מי שרוצה לדעת איך הורגים אותו פשוט אל תפסיקו לירות ובסוף הוא ימות

פורסם

h_yoav פעם הבאה כשאתה אומר משהו על איך לעבור את המשחק אז תשים את זה בצבע צהוב בהיר כי אתה הורס לאחרים שעדיין לא עברו.

ותשנה גם עכשיו את מה שרשמת לטובת מי שעוד לא הספיק לקרוא...

>לדוגמה<

פורסם

"אל תפסיקו לירות עד שהוא ימות" זאת לא בדיוק שיטה איך לעבור את המשחק :kopfpatsch:

פורסם

"אל תפסיקו לירות עד שהוא ימות" זאת לא בדיוק שיטה איך לעבור את המשחק :kopfpatsch:

דווקא כן... :lol:

פורסם

מישו פה שיחק בX360 וגם חושב שהמקשים לא ממש עברו חלק? יש לי הרגשה שהם לא עשו את האינטרפייס ממש טוב בפורט... קשה לי להגיד מזה בדיוק |:

פורסם

מישו פה שיחק בX360 וגם חושב שהמקשים לא ממש עברו חלק? יש לי הרגשה שהם לא עשו את האינטרפייס ממש טוב בפורט... קשה לי להגיד מזה בדיוק |:

דווקא לדעתי הם מעולים ומאוד אינטואיטיבים. וגם בכל הביקורות ברחבי הרשת אמרו את זה.. אגב השליטה עם העכבר לא גורעת מהחוויה, עובד ממש טוב. ניסיתי גם לשחק עם שלט הXBOX360 שלי וגם היה מאוד נחמד אבל העדפתי עם העכבר.

פורסם

שיחקתי ב360 ואני חושב שהמקשים מצויינים.

אם התכוונת ללשחק עם השלט אז תציין "בשלט של ה 360".

פורסם

אתם צודקים, העברה של המקשים באמת טובה... עכשיו הבנתי מה הבעיה שלי, העכבר... אנסה לשנות את הDPI נראה אם זה יעבוד לי [כשהולכים לצדדים]...

פורסם

יש למשחק שליטה מעולה על המחשב...מאוד זורמת ואחת הטובות במשחק גוף שלישי שיצא לשוק בשנה-שנה וחצי האחרונות...

התלונה היחידה שלי היא שילב המקשים G+Q ע"מ לחלק פקודת STAY TOGETHER...אבל זה ניתן להגדרה מחדש...

פורסם

דווקא כן... :lol:

אה חחח עקרונית כן אבל זה לא ספויילר או משהו שצריך לכתוב את זה בצהוב :lol:

פורסם

יש למשחק שליטה מעולה על המחשב...מאוד זורמת ואחת הטובות במשחק גוף שלישי שיצא לשוק בשנה-שנה וחצי האחרונות...

התלונה היחידה שלי היא שילב המקשים G+Q ע"מ לחלק פקודת STAY TOGETHER...אבל זה ניתן להגדרה מחדש...

מחזק :xyxthumbs:

לגבי השליטה, אם יש לך מקשים נוספים בעכבר, כדאי להגדיר אותם לשליטה,

נוח יותר מבחינתי.

פורסם

תגידו למישהו יש טרינר טוב למשחק ?

נמחקו לי כל השמירות אז אני רוצה לעבור בפעם אחת את כל המשחק

פורסם

שלום המשחק כל כמה דקות נתקע כזה תקיעות מעצבנות,שלא נובעות מכרטיס מסך או זיכרון.קראתי גם שעם 8800 ו 4 גיגה זיכרון יש את התקיעות האלו

פשוט רק עכשיו התחלתי לשחק...יש משהו שמסדר את זה? אני יודע שיצא עידכון ואפילו עידכון חדש היום אבל זה מסדר את הבעיה או שיש משהו אחר שמסדר? תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים