פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים חח מה אתה נעלב... פשוט במקום לרשום את כל המשפט הזה יכלת לסכם את זה במילה אחת לא נעלב, זה סתם מעצבן אז כמו שרצית, כן, וזה כן פאץ' מקורי של EPIC... ואם יש לך פרוץ המשחק לא יעבוד איתו
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים לא נעלב, זה סתם מעצבן אז כמו שרצית, כן, וזה כן פאץ' מקורי של EPIC... ואם יש לך פרוץ המשחק לא יעבוד איתו אין דבר כזה פאצ' שלא עובד על משחק פרוץ...פשוט צריך שהקובץ המקורי יהיה ולא הקראק...
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים לא יודע, אני הפסקתי לשחק במשחק ואני מחכה שיסודרו כל הבעיות שיש לו.בכל מקרה, אולי הפאצ' שיצא יעזור לך.נסה אותו.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מה המצב אנשים היום קיבלתי את המשחק סוף סוףאחרי שנה של התקנה אני נכנס למשחק הכל עובד יפה אפילו מאודאבל אחרי איזה כמה דקות מופיע חלון כחול של ווינדוס והמחשב עושה הפעלה מחדש מה זה יכול להיות?אני משתמש בדרייבר האחרון של הכרטיס מסך 169.06המחשב חדש:q6600gf8800GT4GB ddr2 800seagate barracuda 250 GBמישהוא יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה?אני משתמש ב XP PRO SP2 כל האפדייטים מותקנים
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים קיבלתי את המשחק שלשום. משחק מעולה,עשוי טוב מאוד. EPIC עשו עבודה טובה בגירסת הפיסי . מישהו פה משחק במולטי? בהפסקות מהמולטי של COD4 אשמח להצטרף
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים אני חושב לקנות אבל רציתי לנסות את המולטי לפני ... אם אתה מנסה את המולטי תן חוות דעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.