עבור לתוכן

יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה?

Featured Replies

פורסם

ש לי:

מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524

לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם

זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4

דיסק קשיח: 160GB

ספק כוח: HEC 400W TRT

עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?

פורסם

כנראה שיהיה בגלל שהמעבד דיי חלש...

תבדוק אם הלוח שלך תואם את סדרת הCORE 2 DOU ותשקול לקנות איזה 2160 או 2180 לעשות לו OC קטן...

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי תומך רק P4 ו CELERON D ..

ויהיה צוואר בקבוק חזק? כאילו למשחקים של השנה-שנה וחצי הבאות

פורסם

למשחקים של השנה/וחצי הבאות זה לא יהיה צוואר בקבוק, זו תהיה פשוט מערכת חלשה.

P4 3GHz ו-1950 לא יגבילו אחד את השני, אבל כבר במשחקים של היום צריך להתפשר לא מעט על האיכות עם מערכת כזו. בוודאי ובוודאי שעם משחקים עתידיים.

פורסם

למשחקים של השנה/וחצי הבאות זה לא יהיה צוואר בקבוק, זו תהיה פשוט מערכת חלשה.

P4 3GHz ו-1950 לא יגבילו אחד את השני, אבל כבר במשחקים של היום צריך להתפשר לא מעט על האיכות עם מערכת כזו. בוודאי ובוודאי שעם משחקים עתידיים.

1. מסכים. אפילו אפשר לקחת משהו יותר טוב.

2. אהבתי את הניק שלך.

(למרות שעלית הערק יותר טוב. :P)

פורסם
  • מחבר

הייעוד של המחשב זה להריץ משחקים לשנה וחצי-שנתיים הבאות על MED (אולי לפעמים HIGH).

יצליח?

פורסם

לא.

עדיף לקנות חדש.

פורסם
  • מחבר

המעבד עד כדי כך גרוע שלא יצליח שנה וחצי?..

פורסם

האמת שכן, המעבד שלך P4 3.0GHZ כיום נחשב חלש מאוד ענתיקה וגרוטאה עלובה שלא סוחבת(מצטער, זה לא נגדך).

ישנם משחקים כמו FEAR שלא מרגישים בהם CPU BOTTELENECKING ולכן תוכל לשחק עד גבול יכולת כרטיס המסך שלך, לעומת זאת במשחקים אינטנסיביים בחישוב מעבד כגון UNREAL III וCRYSIS ובעיקרון כמעט כל מה שיבוא, אתה תצטרך להתפשר על הרבה הגדרות ורוב הסיכויים גם הFPS שלך לא יהיה משהו, המעבד חלש ומהווה צוואר בקבוק ל1950PRO.

פורסם
  • מחבר

לא יחזיק שנה וחצי על MED ?

פורסם

לא יחזיק שנה וחצי על MED ?

ממש לא.

פורסם

דווקא קרייסיס לא מושפע ממעבד בכלל (לפחות בדמו זה ככה).

פורסם

סתם לצורך ההשוואה, לי יש Northwood 2.8 (עם אוברקלוק ל-2.87 . יוהוו!!! Iz p3N thEe No0Bzsz) וכרטיס 7600GS (חלש במידה ניכרת מ-1950pro, אבל לא שמיים וארץ) וג'יגה DDR400.

קרייסיס, ג'ריחו ולוסט פלאנט רצים אצלי כשהכל מוגדר למינימום שבמינימום (800*600, הכל על Low), ורוב הזמן קצב הרענון שחיק - אבל יש נפילות פה ושם.

המחשב שלך יותר חזק. אני מניח שבמשחקים הנ"ל תוכל לשחק עם איכות מינימום וברענון נחמד, או להעמיס קצת קישוטים ולהשאר עם הראש מעל המים רוב הזמן. אבל אלה משחקים מהזמן האחרון (לוסט פלאנט יצא לפני לא מעט זמן). כשאתה מסתכל כמה חודשים קדימה, אחרי שקרייסיס הבקיע את הסדק הראשון בסכר הדרישות הנוכחי...

גם אם תתקין 8800 Ultra (וספק מתאים) - עם התצורה הנוכחית אתה יכול לשכוח ממשחקי Fall 08.

אין לי ספק שגם אני אעשה שדרוג מסיבי (גם אם כל מה שישאר מהמחשב הקודם זה הפלסטיקים 5.25". שדרגן בנשמה לא קונה מחשב חדש!) ברגע שזה יתאפשר פיננסית.

פורסם

צודק מלבד דבר אחד, ההבדל בין ה - X1950PRO ל - 7600GS הוא אכן של שמיים וארץ.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף:

1. לשדרג עכשיו כרטיס מסך+ ספק כוח+זיכרון= 1200 שקל

2. לחכות חצי שנה ולשדרג לוח אם+מעבד+כרטיס מסך+ספק כוח+זיכרון= 2500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים