פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים חשבתי לקחת את הספק של thermaltake ST 500W PFC 12V THOUGHPOWERאבל חסר ממנו במלאי...אז הציעו לי את הספק הזהRP-500-PCARשל cooler master או משהו כזה שהוא בסביבות אותו מחיר כמו של הטרמלטקהשאלה היא אם הוא באותה רמה או יותר טוב מהטרמלטק?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים בלי מפרט מלא לא נוכל לעזור לך.בנוסף,אם לא תוסיף את התקציב שלך לספק לכותרת לא נדע על מה להמליץ והדיון ינעל בהתאם לחוקים
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר מעבדintel core 2 quad extreme q6600לוח אםgigabyte GA-P35-DS3זכרוןOCZ 2 GB KIT DDR2 800MHZ CL4ארדיסקWD 250GB SATA2 16MBצורב DVDLGDVDRW H44NB X18מארזRAIDMAX SAGITTA + WINDOW BLACK 2X 12MM LEDכ.מסךGIGABYTE GEFORCE 8800GT 512MB (אם מישהו יודע אם היבואן כבר התחיל לשווק את הכרטיס בארץ שיגיד לי, תודה!)
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים יש 8800GT של ג'יגהבייט - כןולמפרט שלך VX450 יהיה נהדר או אם חשובה לך המולדריות אז ליברטי 400
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר בקשר לכרטיס מסך היבואן אומר שהם עדיין לא שיווקו בארץבקשר לספק חשוב לי שהוא יהיה טוב ויציב אז אם תוכל פשוט לומר לי מה יותר כדאי מהספקים שנתת לי...
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים גם הליברטי 400 וגם ה-VX450 נהדרים.ה-VX450 עדיף מכל בחינה אפשרית מלבד היותו לא מודלרי. אז כאמור אם העניין לא חשוב לך יותר מדי אתה יכול ללכת עליו.אם המודלריות מאוד מאוד חשובה יש ליברטי 400 שעדיין נחשב לאחד הספקים הטובים בתקציב
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לא ראיתי בכלל thermaltake ST 500W PFC 12V THOUGHPOWER למכירה ואל ידעתי שיש כזה.אם תתן לי לינק אני אנסה לברר.בכל מקרה ה-VX450 חזק יותר ממה שתצטרך גם אם תעשה אוברקלוק
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר את האמת גם אני לא ראיתי את ה thermaltake ST 500W PFC 12V THOUGHPOWERהביאו לי אותו בחנות שאני קונה ממנה את המחשבאבל הבעיה היא שחסר אותו במלאי אז התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני רוצה את ה cooler master שכתבתי למעלהופתאום גם הם אמרו לי שאת הכרטיס 8800GT עדיין לא התחילו לשווק בארץ ומה שנשמע מוזר כי אתה אומר לי שכבר יש אותו...אז אני אלך אלהם עוד איזה שעה נבדוק מה אנחנו עושים עם המחשב הזה...אני אתן להם את הדגמים של הספקים שהבאת לי ונראה מה הם יגידו עליהם...תודה על העזרה... =]
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים VX450 נהדר- אני לא מבין למה אתה צריך לחכות לראות מה החנות תגיד,מה שאתה רוצה ואומר זה החשוב ומה שאתה מקבל בתור עצה מאיתנו. לנו אין אינטרסים מנוגדים לשלך.בעניין הכ.מסך,בחנויות יש אותו ורשום "זמין במלאי" ככה שאני לא מבין מה הבעיה
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר הבעיה היא אם יש להם את הספקפתאום אמרו לי אין את הכרטיס מסך אין את הספק עוד מעט יגידו לי אין את הזכרון שהראו לי ביום שקניתי את המחשב...אני גם אגיד להם שמוכרים את הכרטיס מסך הזה בארץ ושהם ינסו להשיג לי אותו כמה שיותר מהרבנתיים הם יביאו לי כרטיס מסך זמני של הבזול עד שיגיע...ואם המחיר שלו ירד הם יורידו לי את המחיר שלו גם...וגם אני אבקש איזה פיצוי על עוגמת נפש =]
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר הבעיה היא שזאת החנות שיש בה את האנשים שהכי מבינים במחשבים במקום שאני גר בו...קניתי כבר מחשב מכל המקומות שאתה רוצה באיזור שלי וכל פעם יש בעיה והם אומרים איןעד שלקחתי את המחשב לחברה הזאת והם סידרו לי את הבעיהמאותו יום אני קונה מהם הכל...וכמו כן הם נציגים רישמייים של כמה חברותthermaltake, geil, antec, foxconn, gigabyte, ocz, raidmax ועוד כמה אין לי כוח לכתוב...
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים זה נשמע כמו הרע במיעוטו.היום כשיש לך המון חנויות שעושות משלוחים אני חושב שיש לא מעט אופציות אחרות.החנות נשמעת לי מאוד לא מקצועית,אבל אני מקווה שאני טועה.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר אני קונה רק ממקומות קרובים ככה אם יש בעיה ישר שם את המחשב באוטו ותוך 5 ד'ק הוא בתיקון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.