עבור לתוכן

חיבור מחשבים דרך כתובת באינטרנט למטרת משחקים ברשת-למבינים בלבד!

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי...

עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן

זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי...

שוב למבינים בלבד!

אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב

פורסם

כן, בהרבה משחקים יש אפשרות למשחק רשת, וכך תוכל לשחק עם חברים שלך במשחק הזה.

הכתובות שהוא דיבר עליהן, הן כתובות ה-IP, זה בעצם הכתובת של כל מחשב באינטרנט.

בן אדם אחד פותח משחק רשת, ונותן את האייפי שלו למי שהוא רוצה שייכנס, ואז החברים מכניסים את הכתובת IP בתוך המשחק, והמשחק יתחבר אל המחשב שלו דרך האינטרנט. כך תוכלו לשחק ביחד.

ישנם גם סוגים אחרים של משחקים ברשת. אבל כולם יעבדו על אותו עיקרון, מישהו אחד פותח משחק רשת, ושאר המחשבים מתחברים למחשב שלו בעזרת כתובת ה-IP שלו, וכך משחקים ביחד.

נ.ב.- שנה כותרת. כשאתה כותב "למבינים בלבד" אתה רק מגביל את כמות המשתמשים שייכנסו ויענו לך פה. ואם אתה רוצה עזרה, למה לך לעשות את זה? תן לכולם להיכנס ולדבר. אתה רק תוכל להרוויח מזה.

פורסם

ובעזרת אתרים מסויימים הנותנים את השירות (no-ip.com) תוכל לתת לIP שלך MASK וליצור כתובת כגון razor.no-ip.com וכך אנשים יוכלו להצטרף אליך בלי לדעת את מספר המסורבל

פורסם
  • מחבר

מצטער להגיד לכם אבל זה לא מה שהתכוונתי... אז זה אני כבר מכיר איי פי וכאלה אבל לא..

אני התכוונתי שברגע שאנחנו מחוברים דרך הכתובות לא במשחקים.. עושים את זה דרך הווינדוס ואז אנחנו כמו מחשבים בלאן...

משחקים דרך לאן ולא איי פי!!!

תודה על העזרה אבל במקרה זה לא באמת עוזר...

אולי עוד משהו יכול לעזור?

פורסם

עכשיו אני מבין למה רשמת למבינים בלבד... כי אני פשוט לא הצלחתי להבין מה אתה בכלל רוצה. ???

אם אתם לא מחוברים ישירות בLAN, האפשרות היחידה היא לשחק דרך האינטרנט ולכן אני לא מבין בדיוק מה אתה מבקש.

אם הבנתי את השאלה שלך , אי אפשר לעשות "סימולציה" של LAN דרך WAN (בעיקר כי אין לזה משמעות)

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה לא "מבין מספיק" כדי לעזור לי אז בבקשה

אל תתערב בנושאים שגדולים עליך

פורסם

לא, אתה כנראה לא מבין שבשביל שמישהו יעזור לך אתה צריך לנסח את השאלה שלך באופן סביר ולא לתת לנו לנחש מה אתה בכלל מנסה לשאול.

כי אם אני לא מבין מה אתה בכלל מבקש לשאול , אני לא מסוגל לעזור לך לפתור את אותה בעיה.

ותעשה לעולם טובה ותוריד את הערה החכמולוגית הזו מהכותרת.

וכנ"ל גם הערות בסגנון של - "אתה לא מבין - אל תתערב"

פורסם

תראו מי מדבר. The Grey Matter הוא משתמש מאוד וותיק בפורומים, ולמיטב ידיעתי מבין "לא מעט" במחשבים באופן כללי ובפרט ברשתות...

If I was you I'd apologize.

כנראה שאתה באמת לא יודע לנסח את התשובה שלך, Grey, רק ניסה לעזור לך, ועשה גם עבודה די טובה לדעתי...

--Vega.

פורסם
  • מחבר

אז כניראה שבנושא זה הוא לא מבין מספיק...

ואמרתי לך תפסיק להרוס את ההודעה ותן לאחרים לענות

פורסם

RAZOR שנה גישה! הוא ניסה לעזור לך, הוא לא הבין אותך או לא יודע אבל אם ככה תתייחס אל מי שמנסה לעזור לך אנשים באמת לא יעזרו לך

נראה לי שהתוכנה KALI יכולה לעזור במה שאתה מדבר. הסבר על התקנתה תמצא כאן

http://www.fresh.co.il/dcforum/Multimedia/15560.html

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מבין למה רשמת למבינים בלבד... כי אני פשוט לא הצלחתי להבין מה אתה בכלל רוצה. ???

שאני ישנה גישה?? אולי שהוא יפסיק לקשקש כי אני יודע על מה אני מדבר ואני יודע שיש דבר כזה

שהוא ישנה גישה...

וקאלי זה לא מה שאני מתכוון...

פורסם
  • מחבר

אוקי מצאתי את זה

תודה על העזרה ...

ואם אתם לא מאמנים הנה הכתבה שהוא רשם..

מדריך VPN לעקיפת הגנות משחקים"

הכנתי מדריך לעקיפת הגנות משחקים יעיל מאוד.

העקיפה נעשת ע"י יצירת רשת מקומית וירטואלית, אשר גורמת למשחק לחשוב שמדובר בשחקן ברשת מקומית אמיתית. השתמשתי בשיטה זו כדי לשחק Generals

שאפשר להשתמש בשיטה זו גם בכדי לשחק משחקים אחרים שלא מאמתים

את הסריאל בזמן משחקי LAN

פורסם

אז זה מה ביקשת? לעקוף את הגנת הסריאלים? :-\

לא היית יכול פשוט לשאול את זה ישירות?

פורסם

שאני ישנה גישה?? אולי שהוא יפסיק לקשקש כי אני יודע על מה אני מדבר ואני יודע שיש דבר כזה

שהוא ישנה גישה...

וקאלי זה לא מה שאני מתכוון...

איזה סיגנון! איזו תרבות דיון! ממש מעורר התפעלות!

מי שמרשה לעצמו סיגנון כזה בכלל, ובפרט כלפי אנשים שמנסים לעזור לו - אינו ראוי לתגובה. ולא רק של הנפגע הישיר, אלא של כל המשתתפים. אין שום סיבה לנסות ולעזור למי שלא מסוגל לשמור על רמה מינימאלית של נימוס, ועוד אחרי שכבר "רמזו" לו שהסיגנון אינו ראוי.

פורסם

ואחרי כל הסיפור הזה מה הפואנטה? אתה רוצה לשחק עם חברים שלך? לפי IP תמיד אפשר אם לא מקורי, ואם אתה רוצה לשחק עם אנשים שאתה לא מכיר אז קאלי עושה את העבודה מספיק טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים