עבור לתוכן

Q6600 חדש =] + שאלה

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון תודה לlipa על העזרה, החזרתי את הX1950PRO וקניתי את הQ6600 (עם הStepping G0), לבינתיים חסר לי לוח אם + כרטיס מסך שאותם אני קונה עוד חודשיים.

הלוח אם שהומלץ לי לתקציב היה P35 S3L , גם עד אז ירדו המחירים במקצת, בכל אופן זכרונות יש לי Kingstone DDR2 667mhz 2GB שזה יספיק לי ברגע שיהיה לי את הכל ועוד חודשיים אני גם אקנה 8800GT אם עד אז הוא ישתלם.

אני צריך המלצה בקשר לקניית מ IVORY , אני יודע שתמיד הם ג'נרים והכל אבל זה רק לוח אם והוא זול ביחס לשאר החנויות ואם משהו יביא לי זול יותר זה יהיה אחלה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=461&CatCode=47

פורסם
  • מחבר

ואין שום צוואר בקבוק עם זה

פורסם

אתה שואל או אומר..?

S3L + Q6600 + 2G 667MHZ + 8800GT , אני לא רואה כאן שום דבר שקשור לבקבוק או צוואר. מערכת מעולה.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכוונה אם היא טובה למשחקים , בינתיים כרטיס מסך אני לא קונה כי אני מחכה שיצאו טובים יותר או שירדו המחירים (עוד חודשיים אני קונה).

פורסם

כן , מעולה. יש לך את כל המרכיבים למערכת גיימרים לחלוטין..

אבל, אתה קונה עוד חודשיים גם את הלוח אם או עכשיו..?

פורסם
  • מחבר

כן , מעולה. יש לך את כל המרכיבים למערכת גיימרים לחלוטין..

אבל, אתה קונה עוד חודשיים גם את הלוח אם או עכשיו..?

נראה לי עוד חודשיים פשוט רציתי לדעת בכללי מה אני הולך לקנות , אבל אם משהו ישתנה אז אני אשאל גם עד אז (גם לפני חודש שאלתי על Quad וקניתי אתמול).

פורסם

אז תחזור עוד חודשיים ותשאל שוב, דברים משתנים מהר מדי בעולם הזה...

שיהיה בהצלחה.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז תחזור עוד חודשיים ותשאל שוב, דברים משתנים מהר מדי בעולם הזה...

שיהיה בהצלחה.. :xyxthumbs:

וואלה אחלה גבר, אני לא רוצה להשקיע הרבה בלוח אם שבסוף לא ישאר לי לכרטיס מסך , יש לי בכלי 1,700 ש"ח להשקיע (שמע גם יום הולדת ב1.1 אז נראה מה אני אקבל =] ) , כי בינתיים גם אם אני רוצה אני קונה עכשיו אבל נחכה לכרטיס מסך נורמלי או לירידת מחירים קטנה כי זה כל כך נצפה בעתיד הקרוב.

בכל מקרה אחי תודה!

פורסם

אני חשוב שזאת הדרך הכי טובה כרגע, לחכות חודש חודשים שסדרת ה9XXX של אנוידה תצא...

אישית, אני לא רוצה לבעס אותך עכשיו, אבל אולי גם לסדרת הE9XXX של אינטל הייתי מחכה...

פורסם
  • מחבר

אחי אני מרוצה עם המעבד הזה משראיתי מאצל אחרים ויבואו הימים שזה ינצל את כל הליבות ואז באמת יהיה אחלה וזה מספיק.

זה ישמע לך מצחיק, אבל אני רוצה לשחק כולה ב- Dark Messiah , Half Life 2 עוד משחק בשם Turok Next Evolution שיצא בקרוב (עם מנוע Unreal 3) ו- Doom 3.

אבל לפחות במשחקים האלה אני לא רוצה שה FPS ירד מ60.

פורסם

אני לא ממש מבין במשחקי מחשב וFSPים למינהם, אבל כן , כרגע זאת מערכת HIGE-END..

לא הייתי ממליץ על שום מעבד כרגע בטווח מחירים הזה של מעבדים, לוח אם זה לוח אם - הוא רק צריך להתאים להכל - השיפור בביצועים בין לוחות אם הוא זניח עד לא קיים (כשמדובר באותו צ'יפסט וגם אז לא ממש רציני..) וזכרונות זה זכרונות - גם בהם ההבדלים בין 667 ל 800 נניח הוא דיי אפסי.. לכן המערכת שלך היא מעולה ללא הוצאות מיותרות או שמות גדולים ויקרים סתם.

אני מציע שנפסיק לקשקש עכשיו, כשיגיע הזמן - תפתח ת'ארד חדש ותסביר הכל.. תקבל המלצה שתהיה הרבה יותר נכונה לאותו הזמן..

פורסם
  • מחבר

כן , אבל בכללי רציתי לדעת אם זה ישתלם.

פורסם

ישתלם..? מזתומרת..?

פורסם
  • מחבר

ישתלם..? מזתומרת..?

לדברים שרשמתי למעלה (משחקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים