פורסם 2002 בינואר 2123 שנים מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו... אבל למה זונות ? שיבושם להם. תקנא
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים מחבר למה שיבושם למת"ב? הם ניתקו אותי מהאינטרנט למשך 4 ימים בלי הודעה מראש. רק על זה מגיע להם להירקב בגיהנום
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים בעזרת השם הם החזירו ובעזרת השם הם שלא יוציאו אישור לאינטרנט כבלים(לא בשביל משהו)
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים למה שיבושם למת"ב? הם ניתקו אותי מהאינטרנט למשך 4 ימים בלי הודעה מראש. רק על זה מגיע להם להירקב בגיהנום אתה נסיין שמקבל את השירות בחינם אין לך שום סיבה להתלונן.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים מחבר אני יודע את זה, אבל הם מנסים להוריד את סף שביעות הרצון שלי? להוריד ציפיות לקראת הורדת ההגבלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.