פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים היה רשום שמי שמריץ משחק Ntsc על קונסולת PAL מקבל את זהאני מדבר על משחק Ntsc מקורי שנגיד מישהו קנה את זה בארה"ב והריץ את זה על קונסולת PAL
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים זה סוג של Brick לwii, אבל רק חלקיכלומר הWII "נדפק" חלקית. חלק מהשמועות אומרות שלפי זה נינטנדו תוכל לזהות אנשים שמשתמשים בצ'יפ ולחסום את הקונסולה שלהם.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר זה סוג של Brick לwii, אבל רק חלקיכלומר הWII "נדפק" חלקית. חלק מהשמועות אומרות שלפי זה נינטנדו תוכל לזהות אנשים שמשתמשים בצ'יפ ולחסום את הקונסולה שלהם.לא נותנים לאנשים לחיות בשקטזה יכול להכפיל את עצמו בלי סוף או משהו כזה?אז לפי מה שאני מבין עדיף WII NTSC כבר, שרוב המשחקים הם כאלו (אני מדבר על משחקים חוקיים)ראיתי שהמשחקים יוצאים קודם NTSC
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים בהחלט - אם WII אז עדיף NTSC (ואני אכן מצטער חלקית שקניתי אחד בPAL מהסיבה הזו בדיוק , ומהמחירים הגבוהים יותר של המשחקים)בכלל , REGIONים זה רוע לב - וזו אחת מהסיבות שאני כ"כ אוהב את הקונסולות הניידות ואת הPS3.לא משנה איפה אבא שלי בעולם - אפשר לבקש ממנו להביא משחקים.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אני לא יודע דווקה אם הNTSC בWII יהיה עדיף לטווח רחוק הWII מיתרשמות שלי מוכר טוב אפילו בארץ ובקצב הזה יש סיכוי שהוא יכנס יום אחד לשוק ההשכרות בארץכמו שהPS2 נכנס אולי לא בשנה הקרובה אבל שהוא ירד במחיר אני חושב שהוא הולך להחליף תPS2 בארץ בתור הקונסולה הנפוצה ואם יהיו השכרות של משחקי PAL אז זה יהיה מצוין כי אני מעדיף להשכיר חוקי במקום... גם ככה רוב זמני המשחק שלי זה בסופי שבוע מה שמצוין להשכרות משחק וב2 סופי שבוע ארוכים אפשר לסיים משחק רגיל של 15-20 שעות בלי מאמץ
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר ה super mario galaxy עדיין לא יצא ב PAL לדוגמא נ"ב לשיווק של המשחק הם הטיסו לחלל או משהו כזה את הבובה עם איזה אסטרונאוט
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים זה כניראה בדיחה ברשת נינטנדו להבנתי הולכת לזרוק 40 מיליון דולאר על פירסום בריבעון הזה ודבר כזה היה לוקח להם הרבה מתקציב הפירסום חוץ מיזה זה יותר מתאים לMS הסגנון פירסום הלא יעיל בעליל הזה :lol:
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר כנראה שניטננדו למדה משהו ממיקרוסופטhttp://kotaku.com/gaming/super-mario-galaxy/mario-buzz-aldrin-go-zero-g-319179.php
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים זה לא בחלל -זה במטוס שמדמה 0 כח כבידה כניראה לפרסומת וזה הרבה הרבה יותר זול מטיסה בחללית
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר זה לא בחלל -זה במטוס שמדמה 0 כח כבידה כניראה לפרסומת וזה הרבה הרבה יותר זול מטיסה בחללית מיקרוסופט היו עושים את זה בחלל, ניטנדו האלו תמיד יודעים לבאס
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים זאת הייתה טיסה לפי מה שהבנתי.. איפה ראית שזה היה במקום שמדמה טיסה בחלל קרירין?אגב.. מי שמרחף איתו שם זה לא סתם זקן.. זה באז אלדרין.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים יש טיסות שמדמות חוסר כבידה וזה לדעתי מה שעשו פה יש לך כתבה על אוקינג שעשה אותו דבר-http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3392417,00.htmlוהעלות כמובן זולה בהרבה מטיסה אמיתית לחלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.