עבור לתוכן

קניית זכרונות מתאימים למעבד q6600 צריך עזרה דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש עם מעבד Intel/Core2Quad Q6600.

ראיתי בכל מקום שאנשים קונים זכרון של 800MHz אבל שפניתי לחנות מחשבים אמרו לי שהמעבד לא תומך במהירות כזו אלא רק ב 667MHz ואם אני אקנה ביותר מהירות אז אני לא מנצל את כל המהירות ואני זורק את הכסף, אמרו לי שזה רלוונטי רק אם אני יחליף את המעבד בעתיד שאני לא מתכוון לעשות.

מישהו יכול להגיד לי שמה שאמרו לי בחנות מחשבים זה נכון. ואני אקנה זכרון במהירות של 667 ולא 800

תודה

פורסם

במהירות סטוק אין צורך במעבר ל667 ,800 יתן לך יותר מקום לאוברקלוק אבל ללא אוברקלוק אכן לא תנצל אותו עד הסוף

עריכה יש לציין שבהרבה חנויות ההבדל במחירים בין 667 ל800 זניח

וכמו שנאמר יהיה שימושי אם תשדרג את המעבד בעתיד

פורסם

לא הבנתי איך המעבד קשור למהירות הזיכרון??

חשבתי ש800 זה אלוף לoverclock

פורסם

נדב

אפשר לעבוד ביחס אי סינכרוני וכן לנצל את הזיכרון

wolfman אתה לא מבין גדול אז אני אגיד שכן יש קשר בין הזיכרון ללוח ולמעבד כדי לנצל את המעבד ולא לפגוע במהירותו אתה צריך זיכרון 667

אם אתה תרצה לעשות OC למעבד תצתרך זיכרון יותר מהיר ואם יש לך זיכרון מעל 667 ואתה לא עושה OC אל תדאג הזיכרון ינוצל

פורסם

רגע, אז אם מפעילים זיכרון ב-800Mhz על Quadcore הוא מפריע למעבד? איך זה בא לידי ביטוי?

נניח שאני מפעיל את הזיכרון הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 עם Q6600...

פורסם

^^

ממה שאני אמרתי כתוב שזה מפריע ?!?!?!?!?!?

667 ומעלה לא מגביל את המעבד בסטוק

667 יגביל את באס הלוח בOC וכתוצאה מכך את מהירות המעבד

אפשר לעבוד בלי OC על יחס אי סינכרוני ובכך לנצל את ה800MHZ

פורסם

^^

ממה שאני אמרתי כתוב שזה מפריע ?!?!?!?!?!?

667 ומעלה לא מגביל את המעבד בסטוק

667 יגביל את באס הלוח בOC וכתוצאה מכך את מהירות המעבד

אפשר לעבוד בלי OC על יחס אי סינכרוני ובכך לנצל את ה800MHZ

אהה סבבה, באמת היה נשמע לי מוזר.

סיננתי את המשפט השני שלך וקראתי רק את זה :P

כדי לנצל את המעבד ולא לפגוע במהירותו אתה צריך זיכרון 667
פורסם

אם אתה תרצה לעשות OC למעבד תצתרך זיכרון יותר מהיר ואם יש לך זיכרון מעל 667 ואתה לא עושה OC אל תדאג הזיכרון ינוצל

כולכם שוכחים שהמעבד הזה בעל FSB של 1066 ולכן כדי לא לפגוע בביצועים שלו צריך זיכרון שהוא חצי מזה, 533.

עם זיכרון של 667 תוכלו להגיע לבאס 333 עם המעבד ב OC ללא הכנסת הזיכרונות לאובר, ולהגיע לתדר יפה של 3G...

פורסם

^

צודק

לא שמתי לב שזה Q6600 ולא איזה E6X50 עם 333 באס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים