פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים חח כנ"ל אבל רק את Cod4בכל מקרה אני מחכה.... אגב מישהו כבר השיג? בדרכים כאלו ואחרות?זה עדיין לא הגיע אפילו ל"דרכים כאלה ואחרות"
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים לא הבנתי כלום, כל אחד אומר משהו אחר, מישהו יודע חד משמעית מתי המשחק יוצא במקור הראשון, אני מתכוון איפה המשחק יוצא ראשון ומתי..
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים תקשיבו אסור לדבר על זה פה אבל בשעות הקרובות ואני מתכוון קרובות_שעה וחצי) יהיה אפשר להשיג את המשחק..
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים באטארי כתוב שהם משיקים את זה ב9 בנובמבר ! http://www.il.atari.com/index.php?pg=product&id=233 היתקשרתי היום לבאג והם אמרו שזה יוצה בסביבות סוף החודש !!!! עוד 3 ימים זה באירופה. ואז יעברו רק שנתיים עד שזה בארץ! :jump:
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים המשחק על ה360 פשוט מדהים, אי אפשר להפסיק לשחק בו, הכל כל כך מהיר ואינטנסיבי, אין רגע אחד שקט, הגרפיקה מ-ד-ה-י-מ-ה ולא נופלת מגרסת המחשב,שליטה נוחה מאוד גם כן.מולטי עוד לא שיחקתי אבל לפי איך שהסינגל נראה הוא אמור להיות לא פחות ממדהים.
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים נשמע טוב...לתקופה הקרובה יש לי תקציב רק למשחק אחד ואני נוטה ללכת על cod4(אם כי לא יצא לי לבדוק את אנרייל 3 אחרי זה אחליט סופית) מבין כל המשחקים שיוצאים בחודש נובמבר הבא עלינו לטובה. רק מקווה שלא יהיו לי בעיות עם המולטי במציאת שרתים ומשחקים טובים ויציבים למי שלא הבין אני מכוון לגירסת הפי סי.
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים יש לי אותו ל360, פשוט מדהים!!!כל כך נוח לשחק, והגרפיקה מדהימה.וגם ה-fps לא יורד מ-60
פורסם 2007 בנובמבר 617 שנים יש לי אותו ל360, פשוט מדהים!!! כל כך נוח לשחק, והגרפיקה מדהימה. וגם ה-fps לא יורד מ-60 ברור ש ב xbox ה fps לא יורד(ולא עולה) מ 60 :screwy:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.