פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים גם לא זה קורה אחי..תנסה לעשות ככה...תלחץ על להוסיף סרבר.. ואל תכתוב שם כלום ותלחץ אוקי... הסתדר?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים גם לי יש את הבעיה של SETTING UP GAME אבל רק בסרברים מחו"ל (בשעות מסויימות גם סרברים מסויימים מחו"ל עובדים לי אבל הפינג 250+)בקיצור יש שרתים ישראליים, תתחברו אליהם וזה לא יקרהלא צריך אפילו לקנות מקורי בשביל לשחק בהםהפינג תמיד מתחת ל 60 , מדי פעם יש קצת לאגים אבל אפשר להסתדר..יש כולה שלושה סרברים ישראלים(כמה שאני יודע) וכמעט תמיד 2 מהם עם סיסמה ככה שיש רק אחד....
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר לגבי הפינגים בשרתים ,יש שרתים עם פינגים גבוהים ואפשר למצוא עם נמוכים ולהוסיף אותם למועדפים. זה לדוגמא שרת ששיחקתי אתמול בלילה (היתה לי איזו שעה פנויה) אחלה פינג,יחסית. פרטי השרת למטה,אולי נוכל להשתלט עליו מדי פעם
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים חברה אין לי מושג איך עושים את העידכון של PB לקוד 4 ... הוא מעיף אותי כל הזמן משרתים (גם הישראלים) כי כולם תומכים פאנק באסטר והוא הפנה אותי לאיזה אתר ששם מעדכנים. באתר הזה הסבירו לי שיש תקייה בשם System ששם ב- Pb מכניסים ואנלא מוצא את זה. אם מישהו מוכן להתנדב להסביר לי איך מתקינים את הדבר המעצבן הזה.... תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים התקנת בכלל PB כשה התקנת את המשחק? (יש קטע בהתקנה שהוא שואל אותך אם להתקין PB או לא)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אם אתה לא ה ADMIN במחשב אתה צריך לעשות את זה:http://www.punksbusted.com/forums/lofiversion/index.php/t153.htmlאם אתה משתמש בגירסה ישנה של PB אתה צריך להוריד את זה ולהפעיל:http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.phpאם pnkbstrA או pnkbstrB לא פועלים אז אתה צריך להוריד את זה ואת מה שנתתי בקישור הקודם:http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אמממממ לא שמתי לב לזה... נגיד ולא התקנתי מה אני אמור לעשות (דרך אגב כשאני נכנס לשרת , הפאנק באסטר שלי מעיף אותי ואומר לי no packet flow....)? :-\HuGeMouTh אני אדמין במחשב שלי אז אנלא צריך לעשות את הראשון... הורדתי את הלינק השני ועשיתי עדכון והתקנתי (מסתבר פעם ראשונה) את PB... אבל אני לא הבנתי אם צריך להוריד את הלינק השלישי שנתת לי ומה אני אמור לעשות איתו?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים גם לא זה קורה אחי..תנסה לעשות ככה...תלחץ על להוסיף סרבר.. ואל תכתוב שם כלום ותלחץ אוקי... הסתדר?לא.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני חייב להתוודות, איזה שלב יפה זה היה, כשאתה זוחל עם עוד סניפר ומתחמק מהחמאסניקים: 8)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני חייב להתוודות' date=' איזה שלב יפה זה היה, כשאתה זוחל עם עוד סניפר ומתחמק מהחמאסניקים: 8)[/quote']לא יודע לא אהבתי אותו במיוחד כי אתה בקושי עושה משהו הכול זה הוא..... ומתי שאתה באמת צריך אותו(שלב אחרי) הוא לא עושה כלום.....כשאמרתם שלב שאתה רק סניפר חשבתי שתיהיה לי עמדה או משהו ואני מתחיל לצלוף באנשים :\
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים תגידו יש דרך להוסיף שרת למועדפים כשה אני נמצא בתוך השרת? לא דרך ה SERVER LIST כי אני נכנס לשרתים דרך כתובות IP אז יש דרך?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים חסר עדיין כמה דברים במולטי כמו:*friends list*כניסה לסרבר דרך אייפי.עוד...
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים יש מצב ש 012 חוסמת פורטים? ובגלל זה אנשים מקבלים SETTING UP GAME וזה נתקע שם...פשוט מאוד מוזר שיש פה אנשים שהם ב 012 ולכולם את אותה הבעיה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.