פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים שלא יוריד קבציםגם אני ואח שלי מחוברים עם ראוטר חוטי (כמעט אותו הסיפור כמו אצלך)כאשר אנחנו רוצים לשחק ברשתאנחנו פשוט סוגרים את כל ההורדותהוא לא מוריד קבצים ולא כלום הוא רק מחובר ולפעמים גולשאני כבר לא יודע אם הבעיה בזה שהוא לוקח לי רוחב פס או שהיא בספק(012) :\
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים עכשיו צריך למצוא דרך לארגן את החברים של HW ולהכנס לאיזה שרת כולנו ביחד אתמול fullgaz ו - simonsix ו- taimors ו- yotam360 ואנוכי , היינו בשרת דיבור שלי ושיחקנו ( לפחות נתכוונו לשחק עד שהייתי חייב ללכת :s05: ) אתם תמיד מוזמנים לבוא לשרת שלי ולשחק ביחד , בכתובת : 80.179.149.53:7542
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אני לאט לאט מתחיל להתחבר למולטי של המשחק הזה ואני לא מבין דבר אחד, הנתונים של ההתקדמות שלך נשמרים לוקלית או באיזה שרת ?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אני לאט לאט מתחיל להתחבר למולטי של המשחק הזה ואני לא מבין דבר אחד, הנתונים של ההתקדמות שלך נשמרים לוקלית או באיזה שרת ?נשמר בקבצים של המשחק, מה שאומר שאתה יכול להוריד קובץ של הרמה האחרונה ולשחק..
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים תשמעו, אתמול לא דיברתי במיקרופון כיוון שנראה לי שמשהו במחשב לא בסדר, 2 המיקרופונים עושים לי רעשים....אז זה נראה לי משהו במחשב לא בסדר.עריכה: ראיתי שיש סרברים ישראליים, http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=ILואני לא מצליח למצוא אותם ואפילו אי אפשר להיכנס לסרבר דרך הצבת אייפי.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אתמול fullgaz ו - simonsix ו- taimors ו- yotam360 ואנוכי , היינו בשרת דיבור שלי ושיחקנו ( לפחות נתכוונו לשחק עד שהייתי חייב ללכת :s05: ) אתם תמיד מוזמנים לבוא לשרת שלי ולשחק ביחד , בכתובת : 80.179.149.53:7542 תעדכנו אותי מתי אתם נכנסים.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מי הספק והתשתית שנותנים את הפינגים הכי טובים?יש לי HOT כתשתית ובזק כספק, אבל לפעמים הפינגים שלהם חרא...
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים יכולים לשחק ביחד אנשים מפלטרפורמות שונות ?נניח אני ps3 ומישהו אחר אקס בוקס , וכו ...?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים קניתי את המשחק ואני נהנה מכל רגע ב MPהבעיה שמלא סרברים נתקעים לי ב SETTING UP GAME ולא טוענים את המפה...פשוט נתקעים שם...אני ב012 נראה לי זאת הסיבה...
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים סיימתי את הסינגל, אחד המשחקים ההכי מושקעים! אין רגע של שקט שם, רק על זה מגיע לו ציון אדיר.קפיצה גדולה לעומת שאר משחקי COD שהיו.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים קניתי את המשחק ואני נהנה מכל רגע ב MPהבעיה שמלא סרברים נתקעים לי ב SETTING UP GAME ולא טוענים את המפה...פשוט נתקעים שם...אני ב012 נראה לי זאת הסיבה...גם לי זה נתקע ב-SETTING UP GAME וגם עם אותו ספק יש קשר? :s05: לפני כמה ימים התחברתי חופשי מאתמול התחילו הבעיות :\ממה זה ניגרם ספק/שרת(של המשחק)/זה שגם אח שלי גולש על אותו רוחב פס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.