פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים G-man שיחקת פעם בסרבר בשם POTW?אולי שיחקתי אבל אני לא זוכר את השם.מה מיוחד בשרת הזה?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים שלום חבר'ה, מי שמעוניין לשחק איתי מוזמן בכיף.. עדיפות לאנשים מגיל 18+ אבל עדין לא אומר שאכפת לי ממש ^^ הניק MeTaL.SnAkER מצפה לשחק איתכם..
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים אולי שיחקתי אבל אני לא זוכר את השם.מה מיוחד בשרת הזה?לא מיוחד.פשוט אני זוכר אחד עם אותו שם כמו שלך ששיחקתי איתו שם.הוא היה חבר בקלאן בשם POTW אז כנראה מישהו אחר.
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים זה השלב היחיד במשחק הזה שלא יכלתי לעבור על הרמה הקשההוא פשוט בלתי אפשרי שהייתי צריך להתחיל אותו מחדש על הרמה השלישיתדווקא את זה הצלחתי.אני עשיתי משהו כזה.מפזר C4 באיזור של הגדר והמכוניות.הולך ימינה כמעט עד הסוף וישר ( אחרי הבניין הימני ), שם קליימורים מקדימה ומאחורה ופשוט מתקמפר עד שהמסוק מגיע.ברגע שהמסוק מגיע מפעיל את ה C4 והשטח פנוי, לוקח את החבר שלך ובכיף למסוק...מה שכן, אני תקוע בשלב אחרי זה, כשאני צריך לנקודת נחיתה של המסוק עם הצוות שלי ( משהו כמו 3 דקות ) והבעיה היא שהמניאקים פשוט לא מתקדמים איתי.. אני שולח AIRSTRIKE חופשי, רימונים, רימוני עשן, רץ רץ רץ ופתאום רואה שאני לבד והם בכלל לא באים \:
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים אני רואה שניסית כבר הרבה דברים, כולל את הפיתרון המוזר עם המיקרופון.בכל מקרה, תעיף מבט בדיון המרוכז של הבעיה:http://cod4boards.com/news-announcements/219-iw3mp-exe-error.html
פורסם 2010 בינואר 215 שנים Call of Duty 4: Modern Warfare המשחק נתקע לי כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא מוגדר .יכול להיות אחרי 3 דקות משחק ויכול להיתקע אחרי שעה של משחק.אני משחק במשחקים יותר"כבדים " GTA IV ו CRYSIS וזה לא נתקע בום שלב והכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? אולי המשחק עצמו יש שם באג או משהו כזה?
פורסם 2010 בינואר 515 שנים אז ככה עברו על המחשב שלי כמה פעמיים שהיינו צריכים לקחת אותו לתכנאי הוא פירמט לי תמחשב ולפני הפירמוט המשחק עבד יופי לגמרי עכשיו המשחק מציג לי את השגיאה הבאה כל פעם שאני מעלה אותו: הינה תמונה של השגיאה: מישהו יכול לעזור לי בבקשה לפני הפירמוט הכל היה טוב הגעתי למסקנה שזה לא מהמשחק עצמו אלה מהמחשב כי אני הורדתי בחזרה את המשחק מסטים המשחק עושה לי את אותה הבעיה ואני מתקין ומוחק כל פעם וכלום לא קורה אני אורמ לכם זה מהמחשב שלי אבל איך פותרים את זה אני מת לשחק ברשת ום בסינגל פלייר זה קורה בשניהם זה קורה לי והמשחק מעודכן לגירסה 1.7
פורסם 2010 בינואר 615 שנים דווקא את זה הצלחתי.אני עשיתי משהו כזה.מפזר C4 באיזור של הגדר והמכוניות.הולך ימינה כמעט עד הסוף וישר ( אחרי הבניין הימני ), שם קליימורים מקדימה ומאחורה ופשוט מתקמפר עד שהמסוק מגיע.ברגע שהמסוק מגיע מפעיל את ה C4 והשטח פנוי, לוקח את החבר שלך ובכיף למסוק...מה שכן, אני תקוע בשלב אחרי זה, כשאני צריך לנקודת נחיתה של המסוק עם הצוות שלי ( משהו כמו 3 דקות ) והבעיה היא שהמניאקים פשוט לא מתקדמים איתי.. אני שולח AIRSTRIKE חופשי, רימונים, רימוני עשן, רץ רץ רץ ופתאום רואה שאני לבד והם בכלל לא באים \:עם C4 וקליימורים זה הרבה יותר פשוט כי אתה שולט על הC4לי לא היה אותם היה לי רק קליימוריםאבל חפיף ככל שהשלב יותר קשה ומאתגר ככה אתה זוכר את המשחק ליותר זמןעובדה שאני עדיין זוכר את השלב הזה בכל פה חחחחחחשלב פשוט אדיר!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.