פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים בארקייד אתה משחק לניקוד כלומר כל הריגה מביאה לך נקודות כל משימה גמורה וכו'...המשימות שאי אפשר לשחק בארקייד מוד זה המשימות שאין בהן את מי להרוג (הראשונה והשלישית לדוגמא)פאק עוד מישו פה מחובר דרך בזק בינלאומי ויש לו לאגים????
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים לי מתחיל אחרי 10 דקות משחק.... זה בלתי ניסבל כשאני בספקטור הפינג בסדר (4-20) כשאני ניכנס למשחק אז הפינג ישר מתחיל לקפוץ בין 100 ל700......זוועה ...
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים תנסה לסרוק את המחשב מרוגלות וכאלהואל תשאיר שום דבר שמשתמש באינטרנט דולק
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים שום רוגלות המחשב אצלי רק חודש ויש רק שני משחקים שהורדתי מסטים.....היום כיביתי את המחשב השני ולא היה לאגים.... צריך להתקשר לבזק?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אני עם בינלאומי ואין לי לאגים.. אגב התחלתי לשחק לפני כמה ימים, יש לכם איזה סרברים ספציפיים שאתם משחקים בהם?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אני בעיקר משחק בסרברים של S&Dאבל לא משהו ספציפיאם אתם מעוניינים נארגן איזה משחק בסוף שבוע הזה
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים ההודעות בנוגע ל-COD 5 נמחקו מכיוון שקיים דיון נפרד למשחק (ובאותו דיון נכתבו הודעות דומות כך שאין צורך בכפילות):http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320076.0
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים תגידו לעוד מישהו פועל המולטיפלייר והסינגל פלייר קורס לו ישר איך שהוא מופעל...?בא לי פתאום לשחק בסינגל... =[ וזה קורה לי כל הזמן (זה תמיד קרס לי..)יש לי vita 64bit נראה לי זה עושה תבעיה...איך מסדרים את זה..?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אני גם עם ויסטה 64 ואין לי שום בעיה עם COD4.אני לא מבין מהדברים שלך, אם בעבר כבר הפעלת את הסינגל בהצלחה?ותפרט מתי המשחק קורס- לאחר מס' דקות, או שמיידית?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אף פעם לא הצלחתי להפעיל את הסינגל..זה קורה לי ישר איך שאני מפעיל תמשחק.כאילו התמונה הקטנה עולה ואז ישר קופצת לי הודעה שהתוכנית צריכה להיסגר..
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אז מאוד מוזר מה שקורה לך.תנסה להתקין את המשחק מחדש, אבל אני אומר לך- עם עותק מקורי לא צריכה להיות לך בעיה כזאת.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים חבר'ה, בקשה קטנהמישהו יכול לרשום פה כתובת או שתיים של שרתים ישראלים (או שרתים מספיק מהירים)?וגם, אם אפשר לתת קישור למודים של CODמצטער זה פשוט דיון ארוך מדי בשביל לעבור עמוד עמוד
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=ILיש שם אולי 2 שרתים פעילים ושניהם פרוצים = צ'יטרים.האופציה הכי טובה היא שפשוט שתחפש שרתים דרך המשחק עצמו ותמיין לפי פינג.אני משחק בשרתים שיש להם פינג 120 ומטה וזה פועל טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.