עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש עד היום באג מעצבן מוות שלפעמים כשאתה יושב קרוב לקיר במפה הזאת של צ'רנוביל באחד הבינינים שם אז יש סיכוי שחלק גוף שלך יבלוט החוצה דרך הקיר וזה מעצבן רצח כשאתה מוקף בצלפים.. לי זה קרה איזה 100 פעם... :bash:

• תגובות 4k
  • צפיות 383.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קרה לך 100 פעם?! כשאתה יושב ונצמד לקיר?! הפלת את עצמך.

לפחות יש צד בבאג הזה. אם אתה מתקמפר- אתה מביא את זה על עצמך.

פורסם

אתה מעליב... אני לא מתקמפר אבל כשאתה צריך להגיע איך שהוא לצד השני של המפה וניגמר לך הכול לעשות ספרינט או שאתה פצוע אתה צריך לנוח איפה שהוא? ועד עכשיו לא יצא לי לכתוב משו בצ'אט ולרוץ בו זמנית אז זה לא קאמפ... לתפוס מחסה לכמה שניות לא היה קאמפ בחיים...

פורסם

שונא כל כך את המפה הזאת :pissed:

מפה שמיועדת לקמפרים נטו.

אם אתה בדרך כלל מת שם, אז כנראה שאתה לא ממש קאמפר :silly:

בכל מקרה לעניין, אם אתה רוצה אז תנסה להבא להיצמד לקיר עם הצד ולא עם החזית(אולי ככה לא יראו את הרובה).

פורסם

כל הקטע זה שרואים לא את הרובה רואים או את הרגל או את הכתף כי אני מכווםן לקצה השני של המסדרון שממנו יכול כל שנייה להגיח שחקן כמוני עם מקלע קל ומשתיק שהמטרה שלו היא להוריד את הצלפים בבינינים ולהתחיל לאנוס את כל שאר השחקנים...

פורסם

אז אל תצמד לקיר חיצוני פשוט...זה מעצבן בפעמים הראשונות שזה קורה אבל אחר כך לומדים לא לעשות את זה.

קרה כמה פעמים בwet work כשהייתי צולף אבל בזמן שכיבה הייתי צמוד מדי לקיר,חלק ממני או מהנשק היה "גולץ'" מחוץ לקיר ומפה לBOOM HEADSHOT הדרך קצרה.

בכל מקרה יש לי שאלה אחרת לאנשים פה:

עכשיו אחרי שעבר כבר מספיק זמן,מה אתם חושבים על המפות החדשות?

לפי דעתי:

KillHouse - נחמדה,אבל די סתם.טוב שתהיה בTDM לעיתים רחוקות.ההשוואה מתבקשת ולכן אגיד שהיא טובה בהרבה משיפמנט.יש פה שילוב טוב של תחלופה גבוהה(מתים לרוב די מהר) אבל עדיין יכולת לשאוף קצת חמצן ולהנות בין הריגה להריגה.שיפמנט זה כאוס מוחלט,פה לא כל כך(כמובן שזה תלוי במספר האנשים שמשחקים אבל עדיין.

Chinatown - בהתחלה לא אהבתי אותה,עכשיו התרגלתי ואני דווקא נהנה בה.מפה כיפית,ייחודית מאוד לפי דעתי בין כל המפות האחרות שבמשחק.קיצר אני מרוצה ממנה,נותן לה 7.5 מתוך 10.

Broadcast - לפי דעתי ההצלחה הגדולה של חבילת המפות.מפה כיפית ואיכותית וכיף לשחק בה כל דבר,מS&D וSabotage עד לTDM.9 מתוך 10.

Creek - האכזבה הגדולה של חבילת המפות,שוב,לפי דעתי.מבחינה וויזואלית מפה מדהימה,אולי הכי יפה מבין המפות ויצרה ציפיה עצומה לפני ששוחררה,ולאחר משחק ממושך בה(האמת שכמעט תמיד S&D וקצת TDM) האכזבה עלתה על כל הציפיות.מפת קמפרים וסנייפרים מעצבנת,כל העמק הוא די בלתי עביר כתוצאה מלפחות 50% סנייפרים בקבוצה השנייה שישמחו לתת לך בראש ברגע שתחליט לשים איבר כלשהוא מגופך מחוץ למחנה."מערת הטבח" בכלל מסכנה ורוב אי אפשר לעבור שם בלי שיהפכו אותך למסננת.

אני חושב שהמפה גם מאוד לא פיירית כי לצד הגבוה,איפה שיש את הבתים,יש יתרון ממשי לפי דעתי לצד השני.אני נותן לה 4.5 מתוך 10.

תורכם :silly:

פורסם

KILLHOUSE צריך להחליף לה שם לקילזון... זה המפה האהובה עלי... איזה פראגים קוראים שם.. שיחקתי (כשהייתי ברוסייה) בלאן אחד רצחני שם שמו סרבר של 50 איש על המפה הזאת... תאר לך מחצי שעה של משחק יש לך KD של ארבע מספרים? בחור אד בכלל הגיעה ל9 אלף עוד דקה והיה לו 10 אלף.... אבל בתכלס המפה הכי מהנה שמראה את המשחק כSHOOTER טוב יותר ממנה אי אפשר... הולך עליה הכל הכי טוב חוץ מS?D וסאבוטג'... אני נותן לה 8 מתוך 10

CHINATOWN זה חתיכת מפה.. בלי שכל לא יצא לשחק בה... צריך להכיר את המפה טוב מאוד בשביל שיהיה לך יותר פראגים ממיתות... זה המפה האולטימטיבית לMG או SMG... וכמובן לסאבוטאג' וS?D.... אני נותן לה 8 מתוך 10...

BROADCAST חתיכת קקה.. מפה לא מתוכננת... כל הטמנה של פצצה יכולה להכשל בגלל קמפר שיושב בפינה חשוכה... כאילו בתכלס היא אחלה מפה אבל לא שמו לב להרבה מקומות שאנשים גרים בהם ולא רוצים לעבור דירה... אני אתן לה אפילו 5 מתוך 10...

CREEK המפה. זאת היא המפה שהכי אהבתי. אין בה שנייה בלי אקשן, כל הקטע פה הוא איך לעבור את הצלפים של האוייב בלי למות בדרך (פה אנשים מתחילים להבין למה צריך רימון עשן...) ואם אתה צלף יש לך כל כך הרבה מחסה... ברוסייה ראיתי שני קלאנים על המפה הזאת (הם הוסיפו קצת אקשן ועשו כזה קרב לא אופיציאלי במקום 5 על 5 עשו 15 על 15 ) וקלאן אחד זכה כי הם עשו ANTI SNIPER TEAM ממש גאוני 7 אנשים שהמטרה שלהם היא להוריד/להרחיק את תשומת הלב של הצלפים של היריב ולתת לאחרים להתקרב כי צלף מתווח קרוב קרוב יותר לקבר מאשר צלף מתווח קרוב... והמנהרה הזאת למטה היא אומנם מקום טוב להתקמפר בו אבל כל דקה עוברים שם כמה אנשים (ומי שהולך למערה לבד אהבל...) ואחד נגד שניים (ועוד קמפר) זה הפסד.. כל מוד הולך על המפה הזאת מצויין... אני נותן לה 10 מתוך 10[br]פורסם בתאריך: 31.08.2008 בשעה 16:37:40

אגב בCREEK לצד הגבוהה יש את הבתים ואת הגובה לעומת זאת לצד השני יש את המערה וכל החלק המוך
פורסם

דרך אגב

לא ממש הבנתי, מה הקטע של רימוני עשן?

כי במשחק יחיד לא ממש שמתי לב שתרם לי למשהו (חוץ מבשלב ההוא לפני הסוף עם הכלי המשוריין שצריך לחסל)

פורסם

טוב , דבר ראשון אני אתוודה שאני משחק רק TDM לפני שאני נותן פה התייחסות למפות.

דבר שני , ללא ספק שה- BOARDCAST היא המפה המגניבה ביותר הרחבה (ביחד עם WINTER CRASH :) ).

גם CHINATOWN היא סבבה ברגע שמתרגלים אליה וללא ספק CREEK היא המיותרת ביותר מכל הסיבות שציינו כאן.

KILLHOUSE גם מפה מגניבה , אבל לא לשרתים מלאים כי אז אי אפשר לזוז בה מטר!

פורסם

כל הקטע שאתה בא לראונד זורק את הרימון שלך ויש לך LOW FPS מרוב הריגות... הכי קטלני היה KILLHOUSE עם TK... או FREE FOR ALL ...

פורסם

אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה

FILE MEMORY CORRUPTED משהו כזה.. לא זוכר את המספר.. מתחיל ב-80 נראה לי...

עידכנתי את הPUNK BUSTER לגירסה הכי חדשה וזה עדיין נותן לי את השגיאה...

פורסם

תן תמונה ננסה לעזור

פורסם
  • מחבר

קרה לי גם ביום שישי

לקחתי הפסקה קצרה מבטלפילד לבחון אם עדיין אני בכושר

מה שתנסה לעשות זה ללחוץ על yes כשתישאל אם אתה מעונין

להריץ את המשחק בסייפ-מוד

אם כן, תשנה רק הגדרות גרפיות וזהו

נ.ב. אני עדיין בכושר :-)

פורסם

תגידו התחלתם לקבל שגיאות מוזרות על ה master server ועל זה שלא מופיעים שרתים ברשימה ?

פורסם

כן- ואני חשבתי שזאת בעיה אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים