פורסם 2008 ביולי 417 שנים אבל מצד אחד זה מה שמוסיף ריאליזם למשחק... אבא שלי סיפר לי הרבה על חיילים שניפצעו קשה והרימון שבידיוק היה אצלהם ביד היה הורג כמה אנשים.... והמטול במשחק ממש לא ריאליסטי (כנ"ל גם הרימון) במשחק אצה מת/נפצע רק מגל ההדף של הרימון או המטול... ואיפה הרסיסים??? והאייר סטריק זה בכלל משו... מתי ראיתם שכיסוי הגנה חיצוני של טיל מתפוצץ??? ועוד דבר... בSND או בסאבוטז'... יש לך אובייקט שאתה צריך להשמיד נכון? הגיוני שאם אתה מזמין אייר סטריק עליו הוא מושמד? זה א. ב.(בקשר לאייר סטרייק) קרא לי ממש הרבה שהייתי בקומה ראשונה של ביניין ורחוק מהחלון ופתום אני קולט הרגו אותי עם אייר סטרייק...זה דיי סתום כי מי שהיה בקומה מעלי נישאר חי...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים עלתה לי דילמה קטנה-לחבר שלי יש COD4 ולי CSS(רק CSS) בסטיםהוא רוצה להחליף איתי ...אבל זה יהייה בלי הדיסק כנראה או שהוא ישלח לי.מה דעתכם?כדאי לי להחליף איתו?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים בטח שלא! CSS עולה כ 100 ש"ח (אפילו פחות בסטים) וCOD 4 עולה 200... + ההבדלים המשמעותיים בגיימפלי והגראפיקה.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים נו בדיוק הוא מקבל את הCOD 4 חבר שלך פראייר אני אומר תחליף איתו (אבל רק אם המשחק שלו מקורי )
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אז להחליף?אני קניתי בסטים ב 80 ש"חזה עולה בחנויות 200 ש"ח והרוב קונים מהחנות...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים היום זה פחות מ 70...עלה 80 כי הדולר היה 4זה עולה 20$ו COD4 50$נראה לי אני כבר אחסוך ואקנה דרך הסטים,חבל לי על CSS
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני יודע שיש כלים להורדה שכל המטרה שלהם היא לשמור את הפרופיל שלך.אבל מה הבעיה פשוט להעתיק את הספריה הרלוונטית מהמחשב , לשמור אותה ואז פשוט להעתיק אותה חזרה?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים חברה או שזה באג או שאני עם מזל... אבל נימחק לי בטעות המשחק והפרופיל שלי התחיל מהתחלה... אתמול אני מגיע לרמה 14 ואני קולט שקיבלתי AK47 U , BARRET ואת כל המקלעים...WTF????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.