פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר תגדיר "מחקתי" -עשית הסרה של המשחק או פשוט מחקתי את הקבצים בתיקיית המשחק?
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר מוזר,ההסרה אמורה למחוק את כל הקבצים וגם את קבצי הרג'סטרי אם אישרת לעשות כן.נסה לבצע הסרה באמצעות Your Uninstaller! 2008או ב SAFE MODEאגב,המשחק מקורי ?
פורסם 2008 במאי 317 שנים תפתח את הרג'יסטרי ותמחק כל זכר לערכים של activision של COD4אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה לא כדאי שתיגע בזה יותר מידי (וכמובן תמיד תסתכל על מה שאתה מוחק)
פורסם 2008 במאי 317 שנים יש לי מקורי.לא יימחק לי השחקן אם אני אעשה את זה? אני לא רוצה שיימחק לי השחקןומבחינת הYOUR UNINSTALLER המשחק לא קיים
פורסם 2008 במאי 317 שנים ^ אז תשתמש ב-CCLEANER לנקות את הרג'יסטרי. לא אמור להמחק לך השחקן אבל בכל מקרה תעתיק את התיקיה PLAYERS שנמצאת תחת התיקיה של המשחק. אין לי מושג מה זה TEARING, אבל למה אתה מתפלא שאחרי שאתה שם לא, אתה מרגיש יותר טוב במשחק? כשמשחקים עם FPS נמוך (יחסית - 60..) אז כן, מרגישים לאגים קטנים כאלו (מניח שזה מה ש"הרגשת"..) למרות שבמקרה שלי זה בכלל 75HZ , גם 60FPS זה די והותר. ולא, לא אמורים להרגיש לאגים בגלל זה.
פורסם 2008 במאי 317 שנים התחל->הפעלה->regeditאני אומר מראש שאני מוריד כל אחריות על כל שטות שתעשהאם אתה דפקת את המחשב שלך בגלל מה שתעשה זה לא באחריותיאני עשיתי את זה בעצמי וזה עזר הכל באחריותך
פורסם 2008 במאי 317 שנים אם אתה לא יודע איפה נמצא הרגיסטרי עדיף שלא תתעסק איתו, כל פיפס קטן לא במקום יגרום לנזק.
פורסם 2008 במאי 317 שנים למרות שבמקרה שלי זה בכלל 75HZ , גם 60FPS זה די והותר.ולא, לא אמורים להרגיש לאגים בגלל זה.עובדה שהוא הרגיש...
פורסם 2008 במאי 317 שנים איזו עוד ברירה יש לי? לפרמט את המחשב? אלו הם הקבצים שאני צריך למחוק נכון? עריכה: מחקתי אותם והבעיה לא נפתרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.