פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים יש מצב לשחק במולטיפלייר דרך המאצ'י ?? (בLAN) פתחתי רשת חדשה אם מישהו רוצה לנסות את זה..(ב-Hamachi) שם:COD444 סיסמא:HWZONE תודה
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים בטח ברגעים האלה Gamespot בוחנת את COD4' date=' יאללה תהמרו על על ציון. אני מהמר שהוא ייקבל 9.0. [/quote'] שכחתי להגיב, כמו שאמרתי, המשחק קיבל 9.0, תנו כבוד! ניחוש טוב... הורידו לו ציון רק בגלל שהסינגלפלייר דיי קצר, נו אבל בכל זאת זה לא גורע מהמשחק מעינינו.
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים יש מצב לשחק במולטיפלייר דרך המאצ'י ?? (בLAN) פתחתי רשת חדשה אם מישהו רוצה לנסות את זה..(ב-Hamachi) שם:COD444 סיסמא:HWZONE תודה אני וחבר שלי ניסינו. אי אפשר לפתוח שרת ב-LAN
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים כמשחק בפני עצמו קוד4 מצוין.אבל בשבילי קוד1 ישאר משחק המולטי האולטימטיבי. החזיק אצלי שנתיים ואפילו יותר. זה משחק שווה אפילו יותר ממה ששילמתי עליו!
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים אני וחבר שלי ניסינו. אי אפשר לפתוח שרת ב-LANאז מה זה אומר שיש LOCAL ? זה לא LAN ?
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים לא נראה לי שהם עשו משחק ולא הצליחו לשחק. ככה זה תמיד עם קוד... חכו שGAMECOPYWORLD יוציאו PRIVATE SERVER FIX ^^
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים יא וואראדי כמה משחקים... ואני חשבתי שיהיה לי זמן להשתקע בHL2,PORTAL וTF2 שקניתי לאחרונה.. נו...שיהיה..הלוואי ואלה יהיו תמיד צרותיי .
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים יא וואראדי כמה משחקים... ואני חשבתי שיהיה לי זמן להשתקע בHL2,PORTAL וTF2 שקניתי לאחרונה.. נו...שיהיה..הלוואי ואלה יהיו תמיד צרותיי . כן אההה, זה בא לך פיתאום, בצרורות כל המשחקים האלה באים.... COD4 התחלה טובה כיום.
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים עדיין לא שיחקתיאבל אותו בטוח אני קונה!!נראה משחק ענק!!!ונקווה לקהילה גדולה בMP
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים המשחק נראה מדהים.. אבל עכשיו אין לי מושג מה לעשות, לקנות את הOB או את COD4 בכלל הגל משחקים הזה פשוט מעצבן. יש כל כך הרבה משחקים לקנות, אבל כל כך קצת כסף
פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים אני תקוע בקטע של הסנייפר, שבאים מיליון אנשים מכל הכיוונים, נסיתי כבר הכל, לשים מלא מוקשים מאחורי כדי שהאנשים מהמסוק לא יבואו, ללכת עם אקדח לאוטובוסים ולנסות להרוג אותם, לצלוף בכולם מרחוק, לשים C4 איפה שהחבלים של המסוק ולפוצץ כשהם ירדו, להסתתר מאחורי קיר ולצלוף, ניסיתי פשוט הכל, אי אפשר, באים עוד ועוד, איך לעבור את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.