עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן, הייתי עם AAX4 והמשחק לא רץ חלק כמו שאני אוהב, ביטלתי אותו ואת התוצאה אפשר לראות בתמונות.

• תגובות 4k
  • צפיות 382.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יכול להיות, שהAAX4 בכלל לא עובד? אני שם רזולוצייה 2058X1536 ואם מסתכלים ממש קרוב רואים גרעון :nixweiss:

מוזר.. טוב ננסה להפעיל דרך הדרייברים.

פורסם

זה רק אני או שהגרפיקה (לפי התמונות פה) היא לא משהו בכלל? אפילו COD2 נראה יותר מרשים מהתמונות האלה ???

פורסם

אוקיי עד עכשיו שיחקתי במשחק והגעתי עד אחרי השלב שבדמו.

אז כמו שכולכם יודעים כבר, המשחק הזה מדהים .

הוא לא חזק במיוחד לא בגראפיקה ולא בסאונד ולא בשום דבר[כלומר הוא לא עושה משהו שמשחקים אחרים לא עשו לפניו], חוץ מבתחושת האקשן החזקה והאדרנלין שנשטף לך ישירות לתוך הדם בזמן שאתה משחק בו. בכמה מהקטעים זה מרגיש ממש כאילו אתה במלחמה אמיתית, וזה נורא כיף.

בקטע שאתה נלחם עם המארינס בתוך תחנת הטלוויזיה הרגשתי כל כך עוצמתי וחזק, ממש כמו חייל אמיתי במארינס,

ומצד שני כל כך פגיע בגלל שכל 10 שניות בא עוד גל של מלא מלא ערבים שצריך להרוג, או יותר נכון להמנע מלההרג עד שאתה והחברים שלך מחסלים את כולם.

האמת? יותר נהניתי לשחק עם הבריטים ממש בהתחלה, הדרך שבה הם אומרים כל פעולה שהם הולכים לעשות בקשר והמבטא המצחיק שלהם הוסיף[בשבילי] עוד מימד של ריאליסטיות למשחק. ד"א היחידה שאיתה משחקים היא הSAS אשר היוותה את ההשראה לסיירת מטכ"ל הישראלית.

אני חוזר לשחק :smile1:

פורסם

Liran3331 איזה נסחף

פורסם

מישהו יכול להביא תמונות עם AA מופעל?

פורסם

המשחק נראה על המחשב קצת יותר טוב מה360, השליטה גם קצת יותר נוחה,מלבד שני אלה הכל פשוט זהה.

כמה תמונות:

1920X1200

aaX4

AFx16

all details maxed out

shot0001go3.th.jpg

shot0002tb3.th.jpg

shot0003bd7.th.jpg

shot0008zp7.th.jpg

פורסם

שמתם לב שבשלב הראשון הראשון בקטע עם הספינה, המים נראים על הפנים ?

פורסם

;D סיימתי כרגע את המשחק! אחד הסופים היותר כייפים שחוויתי.. די קצר, לקח לי בערך 6-7 שעות נטו של משחק..

פורסם

כן, לא עשו שם עבודה טובה.

פורסם

YESH LECHA BAN LHODESH KI LO HEFNAMTA ET ZE

המשתמש הבא שיפתח דיון העוסק בכל צורה שהיא בפריצות או הורדות של משחקים, או שישתתף בדיון שכזה - יורחק בלי קשר למצב האזהרות שלו.

תירוצים כמו: "לא ידעתי" / "לא ראיתי" / "לא שמעתי", לא יתקבלו בשום פנים ואופן.

ההרחקה תעשה באופן אוטומטי וללא שום אזהרה מוקדמת.

פורסם

לא יודע פשוט לא נוח לי לשחק על ה-XBOX360 עם השלט שלו.

לפי דעתי אין כמו עכבר.

נראה לי שיש איזשהו מתאם ל-XBOX360 שמתחברים אליו מקלדת ועכבר.

מישהו אולי יודע איפה אני יכול להשיג את זה ?

פורסם

מישהו יכול להביא תמונות עם AA מופעל?

המשחק הזה אין לו AA חזק . גם בכרטיסים של נוודיה רואים לא חלקלק.

פורסם

החלטתי לקנות את המשחק ולפי מה שהבנתי רק מחרתיים אני יוכל לרכוש אותו

אם למישהו יש 7600GT אשמח אם תעשו לי טובה

רציתי לדעת את ההגדרות שהמשחק ירוץ איתם חלק על 7600GT, מישהו יכול לכתוב לי את ההגדרות המדוייקות שאני יוכל להריץ את המשחק חלק ולהפיק ממנו את התפוקה הכי טובה ?

תביאו תצלום של המסך בתפריט ההגדרות גרפיקה ואני יעתיק מהתמונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים