פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים כן, הייתי עם AAX4 והמשחק לא רץ חלק כמו שאני אוהב, ביטלתי אותו ואת התוצאה אפשר לראות בתמונות.
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים יכול להיות, שהAAX4 בכלל לא עובד? אני שם רזולוצייה 2058X1536 ואם מסתכלים ממש קרוב רואים גרעון מוזר.. טוב ננסה להפעיל דרך הדרייברים.
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים זה רק אני או שהגרפיקה (לפי התמונות פה) היא לא משהו בכלל? אפילו COD2 נראה יותר מרשים מהתמונות האלה ???
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים אוקיי עד עכשיו שיחקתי במשחק והגעתי עד אחרי השלב שבדמו. אז כמו שכולכם יודעים כבר, המשחק הזה מדהים . הוא לא חזק במיוחד לא בגראפיקה ולא בסאונד ולא בשום דבר[כלומר הוא לא עושה משהו שמשחקים אחרים לא עשו לפניו], חוץ מבתחושת האקשן החזקה והאדרנלין שנשטף לך ישירות לתוך הדם בזמן שאתה משחק בו. בכמה מהקטעים זה מרגיש ממש כאילו אתה במלחמה אמיתית, וזה נורא כיף. בקטע שאתה נלחם עם המארינס בתוך תחנת הטלוויזיה הרגשתי כל כך עוצמתי וחזק, ממש כמו חייל אמיתי במארינס, ומצד שני כל כך פגיע בגלל שכל 10 שניות בא עוד גל של מלא מלא ערבים שצריך להרוג, או יותר נכון להמנע מלההרג עד שאתה והחברים שלך מחסלים את כולם. האמת? יותר נהניתי לשחק עם הבריטים ממש בהתחלה, הדרך שבה הם אומרים כל פעולה שהם הולכים לעשות בקשר והמבטא המצחיק שלהם הוסיף[בשבילי] עוד מימד של ריאליסטיות למשחק. ד"א היחידה שאיתה משחקים היא הSAS אשר היוותה את ההשראה לסיירת מטכ"ל הישראלית. אני חוזר לשחק
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים המשחק נראה על המחשב קצת יותר טוב מה360, השליטה גם קצת יותר נוחה,מלבד שני אלה הכל פשוט זהה. כמה תמונות: 1920X1200 aaX4 AFx16 all details maxed out
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים ;D סיימתי כרגע את המשחק! אחד הסופים היותר כייפים שחוויתי.. די קצר, לקח לי בערך 6-7 שעות נטו של משחק..
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים YESH LECHA BAN LHODESH KI LO HEFNAMTA ET ZEהמשתמש הבא שיפתח דיון העוסק בכל צורה שהיא בפריצות או הורדות של משחקים, או שישתתף בדיון שכזה - יורחק בלי קשר למצב האזהרות שלו.תירוצים כמו: "לא ידעתי" / "לא ראיתי" / "לא שמעתי", לא יתקבלו בשום פנים ואופן. ההרחקה תעשה באופן אוטומטי וללא שום אזהרה מוקדמת.
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים לא יודע פשוט לא נוח לי לשחק על ה-XBOX360 עם השלט שלו.לפי דעתי אין כמו עכבר.נראה לי שיש איזשהו מתאם ל-XBOX360 שמתחברים אליו מקלדת ועכבר.מישהו אולי יודע איפה אני יכול להשיג את זה ?
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים מישהו יכול להביא תמונות עם AA מופעל?המשחק הזה אין לו AA חזק . גם בכרטיסים של נוודיה רואים לא חלקלק.
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים המשחק הגיע ל- D2D : http://www.direct2drive.com/2/5239/product/Buy-Call-of-Duty-4:-Modern-Warfare-(Pre-Order)-Download
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים החלטתי לקנות את המשחק ולפי מה שהבנתי רק מחרתיים אני יוכל לרכוש אותואם למישהו יש 7600GT אשמח אם תעשו לי טובהרציתי לדעת את ההגדרות שהמשחק ירוץ איתם חלק על 7600GT, מישהו יכול לכתוב לי את ההגדרות המדוייקות שאני יוכל להריץ את המשחק חלק ולהפיק ממנו את התפוקה הכי טובה ?תביאו תצלום של המסך בתפריט ההגדרות גרפיקה ואני יעתיק מהתמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.