פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים יפה יפה אני שם לב שבזמן האחרון אנחנו מתחילים לקבל משחקים כמעט באותה מהירות כמו בכל הארצות. כן אה..נקווה גם שקרייסיס יגיע סביב התאריך הרשמי
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים יפה יפה אני שם לב שבזמן האחרון אנחנו מתחילים לקבל משחקים כמעט באותה מהירות כמו בכל הארצות. אם אטארי ישראל מביאה אותם
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים אני מחכה לעותק שלי מAmazon אבל חבר טוב שלי כנראה יקנה את המשחק מהארץ בכל מקרה גם אם אטארי ישיקו את זה בארץ מחר ייקח זמן עד שזה יגיע לחנויות..
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים אני לא מבין למה יש כול-מיניי משחקים דפוקים שאטארי עושה מעמץ כדי לקבל אותם יום ליפני שיצא בכול העולם אבל למשחקים חשובים וטובים כמו cod 4 צריך לחכות הרבה זמן (ככה זה לפחות מסתמן)
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים לאטארי ישראל היו לפחות 30 עותקים של COD4 בתחיל השבוע.בחנויות מסויימות היום אמורים לצוץ מספר עותקים, זה שברובם הם יילכו למוכר של החנות אל לחברים שלו זה כבר סיפור אחר.
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים לאטארי ישראל היו לפחות 30 עותקים של COD4 בתחיל השבוע. בחנויות מסויימות היום אמורים לצוץ מספר עותקים, זה שברובם הם יילכו למוכר של החנות אל לחברים שלו זה כבר סיפור אחר. perhaps :smile1: : : : :
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים מישהו מכיר אתר טוב שעושה שמלוחים לארץ ? (אני משלם ב-PAYPAL)Amazon.comאבל לפי דבריו של Crappyday מחר אמורים להגיע עותקים
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים עדיף לחכות כמה ימים שיגיע לארץ מאשר לחכות למשלוח מארצות הברית שגם יצא יותר יקר...בחול המשחק עולה 50 דולר . שזה בערך 200 שקל+ די משלוח 10-15 דולר זה עוד 50 שקל , יוצא לך לא כל כך משתלםבארץ מחירים סבבה לגמרי
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים thread is useless without pictures ![br]פורסם בתאריך: 7.11.2007 בשעה 17:36:00תוכן.עריכה : איזה מגניב שהוא יודע לשרשר שתי הודעות !עריכה2 : הקטע עם המכונית בהתחלה ענק ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים Crappyday וSheZiF נוספה לכל אחד מכם אזהרה ראשונה על ספאם. הפורום הוא לא צאט.AIDIVN - אם אין לך מה להוסיף - אל תגיב.שימו לב:נמחקו 3 עמודים של ספאם. אם אתם לא מסוגלים לנהל דיון תרבותי פשוט ננעל את הדיון.
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים אני לא חושב שעלילה זה הצד החזק שלו ובכלל יש כל כך הרבה אקשן שזה הדבר האחרון שיעניין אותך, וויזואלית המשחק מדהים, הסאונד קצת מאכזב.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.