עבור לתוכן

הגרפיקה של ה WII לא גרועה כמו שחשבתי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כרגע ב PS3 בשבילי אין משחק שממש הייתי רוצה לשחק בו חוץ מ heavnly sword שהבנתי שהוא מאוד קצר

פורסם

ר'צאט

פורסם

ההשוואה הזאת לא אקטואלית ממזמן..

COD3 יצא סמוך ליציאת הווי וכמובן שהמפתחים לא השקיעו בפיתוח לווי וכנראה עשו פורט מהPS2.

אני יכול להגיד לך מנסיון שגלאקסי ומטרויד 3 למשל דיי מתקרבים לגרפיקה של משחק בוקס360.

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון שגלאקסי ומטרויד 3 למשל דיי מתקרבים לגרפיקה של משחק בוקס360.

A world of No.

פורסם

A world of No.

לדעתי מצאנו wiidiot יותר גרוע מקריקי...

פורסם

ראית איך זה נראה בכלל?

כי אני כן וזה נראה טוב, אפילו טוב מאוד!

תראה פה לדוגמא-http://www.youtube.com/watch?v=1yAtybU2B3k

אולי לא טוב כמו האלו אבל ממש ממש לא כמו שאתם מנסים לתאר את זה.

פורסם

הגראפיקה של הWII לא מתקרבת לא לXBOX360 ולא לPS3 ואתה על סמים אם אתה חושב שהיא כן.

הWII בממצוע מציג גראפיקה של XBOX1+- יש משחקים שהיא יותר טובה מכותרים שבאמת ניצלו את ה360 כמוAdvent Rising, Halo 2, Fable, JE וסדרת KOTOR, אבל ברובם היא דומה להם מאוד, או אפילו נופלת במקצת(במיוחד במולטיפלטפורמיים).

פורסם

טוב זה לא ממש משנה משהו בגלל שכבר מזמן הבנתי שכשאתה תפוס על משהו לא משנה כמה מתווכחים זה לא משנה כלום.

פורסם

ראית איך זה נראה בכלל?

כי אני כן וזה נראה טוב, אפילו טוב מאוד!

תראה פה לדוגמא-http://www.youtube.com/watch?v=1yAtybU2B3k

אולי לא טוב כמו האלו אבל ממש ממש לא כמו שאתם מנסים לתאר את זה.

לא רק שראיתי איך זה נראה, אלא שאפילו יש לי Wii. אין שום בסיס להשוואה בין הגרפיקה של ה-Wii לגרפיקה של ה-360, לחלוטין.

אין ספק ש-Metroid Prime על ה-Wii נראה טוב, אבל הוא לא מתקרב אפילו לגרפיקה של מרבית משחקי ה-360. אפילו לא קצת.

פורסם
  • מחבר

אני גם לא אומר שהגרפיקה של ה Wii מדהימה, אבך היא יותר טובה ממה שחשבתי בהרבה

לפי דעתי אם ינצלו טוב את הצ'יפ של ה Wii ואם תשב במרחק מספיק מהמסך הגרפיקה שלו יכולה להיות יותר טובה מה PS3

..סתם שלא יהרגו אותי עכשיו.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

...ואם תשב במרחק מספיק מהמסך הגרפיקה שלו יכולה להיות יותר טובה מה PS3...

יענו בחדר השני?

פורסם

אם אתם אוהבים אנלוגיות אני חושב שה wii:: ps3/xbox360 דומה ל WoW :: Everquest 2.

WoW לא חידש הרבה בעולם ה MMORPG וגם הגרפיקה שלו לא היתה משהו והוא רץ בערך על כל מחשב. בeverquest 2 כל הזמן שיפרו גרפיקה . וזה די היסטורי לEQ שהם משפרים גרפיקה. ההבדל הקטן הוא שBlizard עשו עבודה ממש טובה. המשחק פשוט נראה טוב למרות הדרישות הגרפיות הנמוכות שלו והמשחקיות שלו ברמה גבוהה. blizard הצליחו להגדיל את שוק הMMORPG בזמן שeq2 משכה בעיקר שחקני eq1 שגם לא כלכך התלהבו (כוחו של הרגל).

אולי המשחקים ב PS3 וב360 נראים טוב אבל מה שקובע בסוף הם המפתחים ואיך הם ניצלו את היכולות של הקונסולה. בגלל שהיכולת הגרפית הwii נמוכה משחקים שהדמויות והסביבה שלהם אומנותיות נראים טוב ומשחקים עם דמויות וסביבה ריאליסטית נראים זוואה יחסית לps3 ול360.

פורסם

טוב קודם כל למרות שאני פאן של נינטנדו כניראה לקחו תסירטונים האלו מטלוויזיה רגילה

1-הWII יכול להציג גרפיקה יותר טובה מי COD3 בסירטון

ובטח ובטח ה360 והPS3 שהרבה יותר חזקים

2-הWII אומנם לא מתקרב בכח ל360\PS3

אבל למשחקים הטובים בו וגל למשחקי גימקיוב טובים

יש גרפיקה יעילה -ואני מתכוון לגרפיקה שמאוד מתאימה למשחק בניגוד לכמות פוליגנים\טקסטורות וכו

ובגלל זה אין בעיה לשחק אפילו במשחק מיושן כמו מטרואיד פריים 1 או במאריו שמש ורבים אחרים

היתישנות של הגרפיקה פשוט לא פוגעת בהם הרבה

3-למי שדיבר על זה שיש משחקים שלא יוצאים לWII בגלל הכח

סבבה נכון אבל לא ראיתי טראומה סנטר על ה360\PS3

זה פשוט קונסולה שונה אם יתרונות גדולים וחסרונות גדולים בהתאם לצרכים ולסוגי המשחק

אוהב מרוצים?

תיקנה PS3\PC\360 +הגה

זה לא אומר שאין מרוצים לWII אבל היא לא חזקה בזה

אוהב פלטפורמות \זלדה\משחקים מקורים וכו הWII מצוינת לזה

4-פילפל אל תיקנה WII בגלל משחקים כמו COD

תיקנה בגלל זה ותיהיה מאוכזב מאוד

לא קונים WII רק בגלל השליטה

קונים WII בגלל משחקים שלא נפוצים בקונסולות אחרות ומחשב

אני קניתי אותו בנוסף למחשב שאני יקנה בעתיד

וCOD4 גם אם היה יוצא לWII הייתי מעדיף לPC

לWII יש משחקים כמו זלדה\מטרואיד\טראומה סנטר\מאריו גלקסי\לילות ועוד הרבה שלא מגעים לקונסולות מתחרות\PC

אם המשחקים היו יוצאים לPC לא היתי קונה WII רק בגלל השליטה שבחלק מהמשחקים מצוינת וחדשנית ובחלק גימיקית ודבילית

סוניק לWII לדוגמה רק נפגע מהשליטה אבל טראומה סנטר מצוין בגללה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים