עבור לתוכן

מה אני צריך כדי להקים רשת אלחוטית יחד עם מדפסת משולבת פקס?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כרגע אפשר לשלוח פקסים מהמחשב אבל זה לא חשוב לי, אני מחבר את הפקס ישירות לכניסת הטלפון אבל זה עדיין מדפסת (זה מכשיר משולב) ואני רוצה שהיא תהיה מחוברת למחשב.

למקרה שלא הייתי ברור, המטרה עכשיו היא לשתף את המדפסת ברשת (זה אפילו לא רשת, זה רק מחשב אחד)

פורסם

אתה תמיד יכול להשתלט ב remote desktop על המחשב שמחובר לפקס, ודרך החלון הזה להפעיל את תוכנת הפקס במחשב המרוחק

אתה יכול גם להשתמש בפתרונות אונליין לשליחת פקסים, תמורת כמה אגורות לדף לשלוח פקסים בלי צורך במכשיר פקס בכלל.

(יש המון שירותים כאלה, אם אתה מנוי לנטויז'ן אתה יכול לעשות את זה כבר עכשיו בלי להרשם מראש , תמורת 40 אגורות לדף ב fax.netvision.net.il)

פורסם
  • מחבר

לא לא לא, המדפסת המשולבת פקס ליד הראוטר האלחוטי והמחשב רחוק מהם כמה מטרים, המטרה היא שהמדפסת גם תהיה מחוברת לרשת על מנת שאני אוכל להדפס מסמכים, שליחת הפקסים דרך המחשב לא כ"כ חשוב לי....

פורסם

עדיין לא הבנתי אם היא מדפסת רשת (עם כניסת רשת RJ45) או מדפסת רגילה

פורסם

למדפסת יש רק חיבור USB.

אם יש לך רק מחשב אחד אז פשוט תחבר את המדפסת למחשב.

אתה רוצה להשתמש בה כפקס (דרך המחשב או לא) - היא צריכה להיות מחוברת לקו טלפון.

אין אפשרות לחבר את הפקס לקו הטלפון דרך הנתב האלחוטי. זאת תקשורת דיגיטלית וזאת תקשורת אנלוגית.

הפקס והרשת אלחוטית שלך הן שתי דברים נפרדים לחלוטין שבמקרה שניהם משתמשים בקו טלפון לחיבור לעולם.

אם לא חשובה לך יכולת הפקס והחוט טלפון מפריע לך אז תנתק אותו.

אם היא כן חשובה לך ואתה ממש רוצה להדפיס בה וגם שתהיה קרובה לשקע הטלפון אז אתה יכול לקנות את אחד המוצרים מהסוג שרשמתי בהודעה הקודמת שלי (ע"ע שרת מדפסות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים