עבור לתוכן

מארז וספק שיוכלו להחזיק את המערכת בתקציב של 650 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום בכותרת, אני מחפש ספק ומארז שישמרו על המערכת קרה (כמה שצריך) ובו-זמנית יספקו את מה שהיא צריכה... התקציב הוא 650 ש"ח...

המערכת מכילה:

מעבד- Intel Core 2 Due E6750

כרטיס מסך- Gigabyte 8800GT G92 512MB

לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L

זכרונות- crosair 2GB 800Mhz

כמו שכבר אמרתי, מארז שישמור את המערכת קרה עד כמה שצריך, ושהספק יחזיק אותה...

תודה רבה... :D

פורסם

אפשר לקחת ליברטי 400 ו-6A19 למשל ואפילו להוסיף לו מאורר 120mm קידמי.

אפשר לקחת ספק פחות טוב כמו ה-Noisetaker 420W שעולה כ-350 ש"ח ואז לחרוג טיפה ולקחת אפולו של NZXT שנראה יותר טוב וכו'..

השאלה אם החיפוש פה הוא אחרי מארז שקט/יפה?

פורסם
  • מחבר

הקירור חשוב מהרעש... אני לא רוצה שיהיה רעש כאילו חתולה תקועה לי במארז, (כמו שאני לא רוצה קיפאון בתוך המארז...)... הכל בגבול הטעם הטוב... ראיתי איזה מארז של NZXT... הוא נראה דיי נחמד עם אחלה של איוורור... TRINITY אני חושב... אבל השאלה אם הדגם שנתת לי, NOISETAKER, כל כך רועש או שהוא בסדר? והוא יחזיק לי את המערכת כמו שצריך?

תודה רבה...

פורסם

אתה חושב שנתתי לך המלצה למארז רועש ולספק שלא יחזיק? תחשוב שנית..

Noisetaker 420W יחזיק בקלות רבה.

לגבי המארז,טרניטי נחמד אבל דורש תוספת של שני מאוררים של 120Mm (אחד מאחורה ואחד מקדימה,כדי שיהיה קריר ושקט) אם בא לך לעשות זאת לך עליו.

פורסם
  • מחבר

רשום אבל באתר של TMS שיש לו מאוורר אחד מאחורה ואחד מהצד, ויש אפשרות גם להוסיף אחד מקדימה...

אני מחפש מארז שבא עם איוורור טוב... לא מזגן, אבל שיהיה מספק... ;)

פורסם

Trnity מגיע עם 2 מאוררים של 80mm

יש אופציה ל-120Mm וזה מה שאתה צריך. שניים כאלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי את ה-2 האלה אני מוסיף על המאווררים של הטריניטי או שאני מחליף לגמרי את המאווררים של הטריניטי?

ואיזה חברה לקחת שהיא גם לא תחרוג יותר מידי מהתקציב?

(עכשיו הסתכלתי באתר של החברה NZXT על הדגם ורשום שם שיש 2 יציאות של USB... זה כל מה שיש במארז? 2 יציאות USB? או שזה בכלל לא קשור לזה?)

פורסם

אתה מחליף לחלוטין את המאוררים של הטרניטי.

אתה יכול גם לקנות Raidmax Sagitta שכבר מגיע עם כל המאוררים הרלוונטיים והוא לא רע גם כן.

יחד עם זה כאמור Noisetaker 420W למשל

פורסם
  • מחבר

אתה יודע במקרה את המחיר של שתי האפשרויות (ההחלפה של המאווררים וההוספה)?

פורסם

לא מבין מה אתה מתכוון. אי אפשר להוסיף מאוררים לטרניטי! הוא מגיע עם 80mm בלבד!

אי אפשר "לשדרג" מאוררים - כדי שהוא יהיה עם 120Mm אתה צריך לקנות את המאוררים ולהעיף את ה-80mm (למכור,למסור,לתרום..מה שבא לך)

כל המחירים מופיעים באתרים של החנויות הגדולות

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אלך על הRAIDMAX SAGITA (הום גם זול, גם יפה וגם עם 3 מאווררים) ביחד עם ENERMAX NOISETAKER 420W או ENERMAX LIBERTY 400W

פורסם

הייתי הולך על ה - 3D STORM, הוא זול יותר וגם מארז טוב ואיכותי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים