פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים הדרישות מסודרות ע"פ סדר עדיפות:1. עם זרימת אויר טובה שיקרר את כל הרכיבים ובעיקר את הכרטיס מסך.2. עם מסנני אבק, חשוב מאוד שלא יכנס אבק למארז עד כמה שניתן.3. שקט.4. מראה סולידי והייטקי בדמות ה antec p182, (בלי חלונות וחייזרים למינהם).אני מאוד אוהב את המראה, הגימור המוקפד ואיכות היצור של ה- antec p182 והוא אף בתקציב שלי,רק שאני לא סגור על זה שהוא עומד בדרישה מספר 2 לגבי האבק (או שאני טועה??? )אשמח לשמוע המלצות.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים יש לו פילטרים.EUREKA תיהיה בחירה טובה, אני לא יודע לגבי האבק... (יש לו רשת בצד) אבל במאוורר הקדמי יש פילטר.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר חשוב לי לדעת בוודאות האם ל antec p182 אכן יש פילטרים?יש לו שני פתחים מאחורה, עוד פתח אחד למעלה וגם מקדימה יש שני פתחים מול הדיסקים הקשיחים.האם בכל הפתחים הנ"ל יש מאווררים עם פילטרים?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר יש פילטרים מקדימה. לא צריך פילטרים למאווררים שמוציאים אוויר מהמארז... אה נכון עכשיו אחרי שראיתם את הדרישות שלי וטעמי האישי, האם קיים בכלל מארז אחר שיתאים לי חוץ מ antec p182 או אפילו יותר טוב ממנו?
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים במידה ואתה אוהב את המארז אל תחשוב פעמים ותתחיל להתלבט פשוט תקנה וזהו ואבק יש ויהיה בכל מחשב לא משנה כמה פילטרים תשים לו תתחדש
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחזק !גם אני מאודד אוהב את המארז הזהובעזרת ה' אני יהיה לי אחד כזה אבל אם נדלקת עליו אל תשבור תראשתתחדש ותהנה בכל שאלה או בקשהjunior_mgKיאור
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר עוד משהו,אני רוצה לקנות אותו מוכן עם כל המאווררים שניתן לשים בו וכדאי שיהיו מאווררים שקטים.1. עם כמה מאווררים הוא מגיע ועוד כמה ניתן להוסיף?2. אשמח לקבל המלצה למאווררים שקטים ולפנל שליטה מתקדם עם מד טמפרטורות ועם צג דיגיטאלי.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים הוא מגיע עם 3 מאווררי 120 ואופציה לעוד 2 של 120http://skypc.co.il/pl_product~50761345-09183-1~40~0.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.