פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר קלטו קטע... IPSEC היה מבוטל מההתחלה...ניסיון 2חיבור בPPTP לכתובת cablepns.012.net.ilנותן את השגיאה 769destination unreachableחיבור L2TP לכתוב cableLns.012.net.ilנותן את השגיאה 769 שוב...העניין הוא שלפני שבועיים בערך התקשרתי ל012 בגלל בעיית איטיות בלתי נסבלת לכל דבר שיותר רחוק ממזרח אירופה (סטים למשל)אחרי סיבוכים ועוד סיבוכים הגענו לקטע של הגדרת חייגןעכשיו אני זוכר את כל ההגדרות שעשיתי אז והתומך נתן לי כתובת מספרית שאותה אני כמובן לא זוכר... ואז הכל עבד מעולה (פרוטוקול PPTP) עכשיו כל מה שאני מחפש זה את הכתובת הזאתנ.ב כרגע שאני מחובר ישירות דרך המודם (מחשב אחד) אני מקבל כתובת IP שמתחילה בכלל ב87. אני דיי בטוח שהכתובת שלי אמורה להתחיל ב172
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אם ה IP שלך לא מתחיל ב 172, זה אומר שאתה מחובר ללא חייגןכשאתה מחובר ללא חייגן, אתה לא יכול לחייג ב VPN ליעד בצורת ה HOST (כלומר לא כתובת IP) של הספקית שלךמכיוון של-HOSTים הללו אין פירוש DNSי באינטרנט (אבל ברשת הפנימית של הכבלים יש להם, על מנת לאפשר ללקוחות לחייג לספקית שלהם באמצעות רשת הכבלים)בכל מקרה, נסה PPTP עם כל ה IPים ברשימת שרתי ה- PPTP של 012 - כאן.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים תעיף מבט כאן:http://www.012.net/serviceconcepttabs.aspx?docID=1961&FolderID=233〈=he&tabn=2
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים טוב ניסיתי כל IP ברשימה הזאת וכולם מחזירים 678נו, אז מה מסובך, הם כנראה סוגרים את ה PNSים שלהם לחיוג מהאינטרנטכנראה יש להם שרת ייעודי שאליו כן אפשר לחייג מהאינטרנט, והוא לא מפורסם ברשימהתרים טלפון ותשאל אותם "מהי כתובת שרת ה PPTP שאליו אני יכול לחייג מעל חיבור MPLS ("ללא חייגן")?"הרי כבר פעם אחת נתנו לך אותה, אין סיבה שלא תקבל אותה שוב.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר נו, אז מה מסובך, הם כנראה סוגרים את ה PNSים שלהם לחיוג מהאינטרנטכנראה יש להם שרת ייעודי שאליו כן אפשר לחייג מהאינטרנט, והוא לא מפורסם ברשימהתרים טלפון ותשאל אותם "מהי כתובת שרת ה PPTP שאליו אני יכול לחייג מעל חיבור MPLS ("ללא חייגן")?"הרי כבר פעם אחת נתנו לך אותה, אין סיבה שלא תקבל אותה שוב.בעיקרון אתה צודק.. אבל תכלס היה סוף שבוע וניסיתי להשיג פיתרון זריזאפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.