עבור לתוכן

שאלה די ספציפית לגבי מפרט...

Featured Replies

פורסם

אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד.

סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר:

אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף...

אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים יש לי מצויינים (ALTEC LANSING... לא זוכר את שם הדגם אבל זה הארוכים האלה... אם זה אומר לכם משהו)

מארז יש לי יפה לדעתי...

וזהו בעקירון... תודה רבה לעוזרים... :)

פורסם

תשמע היום לא כדאי לקנות לוח אם ומעבד... אני מציע לחכות עוד שנה ל9800gts וquad וגם אז יצאו משחקי דיקט 10 אבל עם אתה לחוץ אז אני מציע לך לקנות קומפלט:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX

אחריות: ללא הגבלת זמן

מחיר: ¤676

לוח אם:

GIGABYTE GA-945G-S3

אחריות: שלוש שנים.

מחיר: ¤468

כרטיס מסך:

GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT

מחיר: ¤1440

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS

מחיר: ¤379

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ¤437

מארז:

JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU

מחיר: ¤192

הרכבת מחשב:

ללא הרכבה

מחיר: ¤0

מחיר סופי: ¤3592

ותוסיף עוד 200 ש"ח לדברים קטנים וזה

פורסם
  • מחבר

תשמע היום לא כדאי לקנות לוח אם ומעבד... אני מציע לחכות עוד שנה ל9800gts וquad וגם אז יצאו משחקי דיקט 10 אבל עם אתה לחוץ אז אני מציע לך לקנות קומפלט:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX

אחריות: ללא הגבלת זמן

מחיר: ₪676

לוח אם:

GIGABYTE GA-945G-S3

מחיר: ₪468

כרטיס מסך:

GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT

מחיר: ₪1440

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS

מחיר: ₪379

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪437

מארז:

JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU

מחיר: ₪192

הרכבת מחשב:

ללא הרכבה

מחיר: ₪0

מחיר סופי: ₪3592

ותוסיף עוד 200 ש"ח לדברים קטנים וזה

תודה אחי... אבל לא נראה לי שהבנת אותי... יש לי הכל... כולל הכל... כל מה שחסר לי זה מעבד ולוח אם... ועכשיו כשאני חושב על זה גם מסך למה לא נראה לי שעם 15 אינץ' אני הולך להסתדר... אז אם אתה יכול לתת לי מפרט אחר עד 4500 ש"ח עם זה משנה את ההבדל... זתומרת אנלא ממש מבין במעבדים אבל אני יודע שהE6600 נחשב מעולה... ואני לא מאוד מוגבל בתקציב. זתומרת בוא נגיד שאני כן כי אם לא הייתי, הייתי בטח קונה בתור כרטיס מסך את הGTX 8800 אבל תודה בכל מקרה על מה שנתת :)

פורסם

דווקא אין לך הכול ,תהיה חייב גם לקנות זכרונות חדשים כי בלוחות של היום משתמשים בDDR2

אגב 1GB לא מספיק למשחקים,בנוסף סביר להניח שתצטרך גם ספק כוח חדש

ורק לידע כללי בלוחות אם של היום יש רק חיבור IDE אחד.. אם גם הצורב וגם הדיסק קשיח שלך IDE

אז אני ממליץ לך לקנות צורב חדש ,למרות שיהיה אפשר לחבר אותם על אותו כבל זה לא הכי טוב מבחינת ביצועים

ועלול לגרום בעיות בצריבה

הרכבתי לך מפרט מ www.skypc.co.il (לחץ על התמונה כדי לראות בגודל מלא)

כולל לוח אם/מעבד QUAD CORE אם 4 ליבות/קירור טוב ושקט למעבד/2 ג"יגה זכרון/ספק כוח חזק ואיכותי/כרטיס מסך 8800GT

אתה יכול לוותר על הקירור אם אתה רוצה כדי להוריד במחיר,המעבד עצמו בא אם קירור כמובן אבל הוא לא מקרר באותה רמה

וגם יותר רועש

עריכה: עוד אפשרות כדי לרדת במחיר זה לקחת לוח אם זול יותר כגון GIGABYTE GA-P35-DS3L

אבל אז יהיה לך רק 4 חיבורי SATA ולדעתי זה לא מספיק

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה... ענית לי על השאלה ;D

פורסם

היה יותר יעיל אם היית מפרט לגבי המפרט המדויק של המחשב שלך, ובמיוחד - באיזה סוקט המעבד, ואיזה סוג זיכרון יש לך. ייתכן שיספיק לך לקנות לוח 4CoreDual-SATA2 של ASRock, ואז תוכל לשדרג רק את כרטיס המסך אם אתה לא רוצה להחליף את כל שאר חלקי המחשב.

פורסם
  • מחבר

היה יותר יעיל אם היית מפרט לגבי המפרט המדויק של המחשב שלך, ובמיוחד - באיזה סוקט המעבד, ואיזה סוג זיכרון יש לך. ייתכן שיספיק לך לקנות לוח 4CoreDual-SATA2 של ASRock, ואז תוכל לשדרג רק את כרטיס המסך אם אתה לא רוצה להחליף את כל שאר חלקי המחשב.

הייתי מאוד שמח לעשות את זה... אבל אני לא יודע כ"כ איך בודקים את המפרט... זתומרת של איזה חברה המאדר בורד וכאלה... אני יכול לכתוב לך כל מה שאני יודע... בתקווה שזה יעזור... ואם יש לך הסבר לאיך בודקים את זה הייתי שמח לשמוע.

אז ככה... לפי מה שכתוב בMY COMPUTER ולפי הידע האישי שלי:

Intel®

Pentium® 4 CPU 3.00 GHz

2.99 GHz,

1 GB of RAM

כרטיס מסך: GeForce 5700 FX

כונן DVD וצורב DVD של LG

עכבר די רגיל של MICROSOFT ומקלדת של איזה חברה לא נראה לי מי יודע מה ידועה MTK. אני לא ממש מתכוון להחליף את אלה בקרוב כי הם נוחים לי מאוד.

ורמקולים של ALTEC LANSING שאני מאוד מרוצה מהם.

מסך 15 אינץ' של PROVIEW... (אני יודע... :-[)

אני יודע שגם הרחבתי מעבר למפרט וגם כתבתי על הציוד ההקפי...

בכל מקרה זה באמת כל מה שאני יודע...

ועכשיו אם מישהו יכול להגיד לי איך בודקים לפרטי פרטים את סוג המאדר בורד שלי... והבקשה שלי היא כזאת:

מפרט טכני שלם כולל ציוד היקפי כולל הכל... או לחילופין אם לא בא לכם לעשות את כל העבודה הקשה רק להגיד על:

מאדר בורד חזק שיספיק לצרכים שלי. (משחקים)

מעבד

כרטיס מסך אני כנראה ילך על ה8800 GT

המלצות על קירור למרות שזה לא הפורום הזה... או שמקסימום אם מישהו פה יעלה איזה מפרט שנראה לי נוח אני יעבור אחר כך אליהם וישאל אותם לגבי קירור.

ספק כוח

ומסך

אה וכמעט שכחתי... עוד לפחות GB ראם... ככה שיהיה לי 2GB

תודה רבה וסליחה על החפירות שלי... פשוט אני ממש רוצה לצאת עם מחשב טוב שיספק אותי ולא עם איזה משהו שבסוף לא יהיה ממש מתאים.

פורסם

תוריד EVEREST

פורסם
  • מחבר

אוקיי הצלחתי לבדוק דרך הEVEREST וזה מה שכתוב:

Motherboard Name: Intel Rock Lake D865PERL

פורסם

המעבד שך בסוקט 478 ואי אפשר לקמבן שום דבר אם מעבד בסוקט הזה,אז שכח מהרעיון

פורסם
  • מחבר

המעבד שך בסוקט 478 ואי אפשר לקמבן שום דבר אם מעבד בסוקט הזה,אז שכח מהרעיון

אוקיי אבל אם קראת אנלא ממש מנסה "לקמבן" משהו עם הלוח אם הנוכחי שלי. אני קונה חדש.

פורסם

כן ברור , smalul העלה את הרעיון שאם יש לך מעבד בסוקט 775 או של AMD אז תוכל להסתפק

בלוח+זכרונות חדשים+כרטיס מסך+ספק כוח בלבד,עכשיו כיוון שהוא בסוקט 478 זה לא אפשרי בכלל

פורסם
  • מחבר

אוקיי... :-\

פורסם

תשמור את הכסף שלך עוד חודש וחצי ואז תקנה..

עם תקציב של 4500 ללוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך נראה לי שתוכל לקנות משהו נחמד...

מבחינת תאימות כרגע מה שאתה יכול לקנות זה רק זיכרונות ולוח אם , המעבדים והכרטיסי מסך עוד לא יצאו...

ואם אני מבין נכון יש לך זיכרון DDR1 ולא תוכל להעביר אותו הלאה למחשב החדש.. (במידה ותחליט לקנות בעוד חודשיים)

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון יש לך זיכרון DDR1 ולא תוכל להעביר אותו הלאה למחשב החדש.

לי יש DDR... אפילו לא DDR1... אלא אם זה אותו דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים