פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דבריםהראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב..כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים תנסה לחבר את הסט לאיזה MP3 איכותי שיש לך, הבעיות האלה נשמעות כמו כרטיס מובנה גרוע.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר טוב הנמכתי את הקול כמו שנאמר אני יבדוק את זה בהיזדמנותולגבי הכרטיס קול מובנה זה כן.. מה שיש לי עם המפרט שרואים בצדחבל שזה ככה די מבאס אני כל הזמן צריך לכבות ולהפעיל את הרמקולים כשאני צריך
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר טוב אז ההנמכה הזאת לא עזרה ביכללחיברתי אוזניות ואין רחש באוזניותאז זה מהרמקולים בלאט איזה בעסה זה 1400 שקל =/
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים FX6021 - אותה בעיה. ייצור סיני, אין יותר מדי הפתעות. אם יש לך שליטה על ה Treble, תוריד את העצמה שלו קצת, זה יפחית מהרעש.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים לשמיעתי ולהבנתי ההגדרות של הבאס והטרבאל צריכים להיות על אפס כלומר אין צורך לרסיבר להוסיף או להדגיש טונים שונים מעל המיקס שנעשה .מה שאני אומר שהקובץ המנוגן מגיע באיכות המיקס הטובה ביותר - אין לי מה לשפר שם מעבר לחדר העריכה .נכון, יש מקרים בהתאם לצורת החדר ובמצב רוח ( אם למשל אני רוצה"להפריע " לשכנים ( באס )או אם אני רוצה " ליפתוח " את הצליל טיפה ( טראבל )) שאפשר להשתמש באיקוליזר .ומלבד זאת רעשי הרקע לא יהיו בדרך כלל מהרמקול אלא מהמגבר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.