עבור לתוכן

ה 8800 ממש ממש חלש?? איך זה הגיוני??

Featured Replies

פורסם

בהחלט הגיוני.

כשאתה מתקין XP מחדש יש אפשרות שהוא ימחק רק את תיקיית WINDOWS ולא ייגע בשאר הקבצים על הHDD. השתמשתי בזה כמה פעמים וזה עובד.

פורסם

לדעתי הספק כח שלך לא מספיק חזק לכרטיס שלך. ובכלל מי קונה כרטיס כזה ביחד עם ספק כח כזה מעפן ?

פורסם

כמו שאמרו פה מעלי, הספק כח לא מחזיק את המערכת.

תקנה אנרמקס ליברטי 400W ואם אין לך תקציב אז קח FSP 400W

פורסם
  • מחבר

איך אתם מציעים לי 400W כשיש לי 550W????

ולמה שזה לא יהיה מספיק?? 550 צריך לעבוד בכיף עם הכרטיס הזה...

ואיך אני יודע שאין מספיק כוח לכרטיס מסך?

פורסם

אחי בניגוד לאיך שזה מוצג בעולם המחשבים הנתונים הטכניים לא תמיד נמצאים ביחס ישר לתוצאה.

ספק כמו liberty 400W מרכיבים איכותיים של חברה משובחת יהיה יציב וחזק בהרבה מספק בכל 500W של חברה ג'נרית כמו במקרה שלך....

פורסם

יכול להיות שהספק שלך באמת הוא הבעיה.

אבל היתי מציע לך לפני שאתה רץ לקנות ספק חדש, לנסות לפרמט את המחשב (פירמוט מלא , תגבה את המידע על דיסקים או הרד דיסק של חבר)

תתקין מערכת הפעלה מחדש , דרייברים מחדש.

יכול להיות שיש לך בעיות של התנגשות בדרייברים\וירוסים או כל תוכנה אחרת שהתקנת והיא שיבשה לך שם משהו.

ברגע שאתה מתקין הכל מחדש, אתה שולל בעצם את האפשרות שהבעיה היא בתוכנה...

ואז צריך לבדוק מה בחומרה לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אני קונה מחר ווינדוס ויסטה ונראה תוצאות[br]פורסם בתאריך: 4.11.2007 בשעה 21:41:49

אהה ושאלה אחרונה מה הדרייברים הכי טובים?
פורסם

לפני שאתה רץ לקנות ויסטה/ספק כוח חדש...

תבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס. תוריד מפה את תוכנת Nvtemplogger

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1194

תריץ את Far Cry או כל משחק אחר שאתה טוען שבו אתה מקבל ביצועים דרעק. תעשה אלט-טאב או שתצא מהמשחק ותבדוק את הטמפרטורה שרשומה לך בתחתית המסך. אתה יכול גם להקליק פעמיים בכדי לראות גרף שמראה את השינויים בזמן שהמשחק פעל.

יכול להיות שיש בעיה בקירור. אולי אין מספיק זרימת אוויר, מאוורר לא תקין, או שאולי לא עובד בקצב המקסימלי. בכל-אופן הייתי מציע לבדוק את הטמפרטורות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה התקנתי את התוכנה שרשמתה לי ושיחקתי FAR CRY איזה 20 דקות על 800*600 על מידיום בקירטועים כרגיל....

והמעלות לא עלו מעל 67...

זה טוב או לא?

פורסם

נראה אם כן שזו לא בעיה של מעלות. 67 זה בסדר גמור עם המאוורר סטוק שמגיע עם הכרטיס.

קנה ספק כוח איכותי. לי יש אחד של 580W של HEC והוא מצוין.

פורסם

על תיקנה HEC תיקנה ליברטי 400!!

פורסם

כבודו יכול להגיד למה? רגע סליחה, לאגיד*.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים