עבור לתוכן

הגיע הזמן לנגן חדש (תמונות)

Featured Replies

פורסם

סוף סוף מישהו שעוזר לי להגן על כבודו של הipod :xyxthumbs: (אני אחד מהחברים המוזכרים למעלה..)

ואני מצטרך להערצת הitunes, כרגע אני משתמש בwinamp רק לשם שמיעת רדיו. מוזיקה רק דרך האיטונס.

יותם תתחדש!, אני בעליו של אחיו הקטן (Video 80). נגן מעולה..

שאלה קטנה לגביו, נתקל בקריסות אקראיות כלשהם? והאיטיות מעיקה? פשוט ראיתי ביוטוב הרבה תלונות לגבי האיטיות בממשק החדש.

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מעולם לא אמרתי שהאייטונס תוכנה גרועה. להפך.

זה לא העניין. העניין הוא שהנגן עצמו תלוי כולו בתוכנה (מצידי שתהיה התוכנה הכי טובה בעולם) וזה דפוק ולא ריאלי לנגנים ברמה כזאת ובמחירים כאלה. פשוט דפוק.

אבל אין מה לעשות, זה עדיין אייפוד וזה ימשיך להימכר תמיד. לאפל אין בעיה, היא יכולה לעשות מה שבא לה - עם תוכנה בלי תוכנה, זה לא משנה האייפוד תמיד ימכר. אבל לשום חברה אחרת אני לא ממליץ לייצר נגנים שתלויים בתוכנה. תראו את סוני, הם הבינו את הטעות שלהם ועשו בשכל והיום הS610 והA810 החדשים שלהם הם בין הנגנים הכי טובים בשוק.

פורסם

לא, בגלל שאני לא אוהב את iTunes ולא אוהב להעביר שירים דרך תוכנות.

לא עדיף ישר לשמור תחת כונן הפלאש\HD וזהו?

בנוסף, מכשירים מקבילים הם טובים יותר, אז בעצם קהל היעד של מכשירי הIPOD הוא פאנטים ואנשים חסרי ידע בנושא אשר שומעים מכל עבר את הפרסומות של IPOD.

במה בדיוק הם יותר טובים? רדיו שאף אחד לא משתמש בו או אולי תמיכה בפורמטים שאף אחד לא שומע בהם מוזיקה חוץ מאיזה אחוז זניח של "אודיופילים" שחושבים שהם שומעים הבדל ב-OGG בהשוואה ל-MP3 באיכות 320 באוזניות ב-150 שקלים? מבחינת ליטוש, גימור, מחיר וגודל כונן קשיח אף חברה לא מתקרבת לרמה של Apple.

פורסם

במה בדיוק הם יותר טובים? רדיו שאף אחד לא משתמש בו או אולי תמיכה בפורמטים שאף אחד לא שומע בהם מוזיקה חוץ מאיזה אחוז זניח של "אודיופילים" שחושבים שהם שומעים הבדל ב-OGG בהשוואה ל-MP3 באיכות 320 באוזניות ב-150 שקלים? מבחינת ליטוש, גימור, מחיר וגודל כונן קשיח אף חברה לא מתקרבת לרמה של Apple.

לא יכולתי להגיד את זה בצורה יותר טובה. אני מה זה מצטער שבמקום אייפוד קניתי את הiaudio המתקלקל הכרוני.

פורסם

תתחדש!

אני קניתי לפני שנה וחצי h320 ועבר התרסקויות רציניות כמה פעמים בשבוע הוא נופל לי ואין שום בעיות ואני מרוצה.

פורסם

לא להפוך את הדיון הזה לדיון המלצות בבקשה (ו-lost spirit, אני אתעלם מכך שאתה מכנה אותי "פנאט וחסר ידע בנושא אשר שומע מכל עבר את הפרסומות של iPod"

Delirium, האיטיות היא באייפוד, לא באייטונס.

צר לי שאתה לוקח את זה אישית, אבל אתה פנאט של אייפוד, אין מה לעשות, אין שום סיבה ריאלית לקנות אייפוד.

שוב, מצטער שלקחת את זה אישית.

מילה קטנה ל

Lost Spirit:

כ"כ לא!!

כבר היו לי שלושה חברים שהתלוננו בדיוק על זה, ממשק לא נוח, העברה דרך תכנה, הצורך בהמרה של הוידאו, אי האפשרות לעבודה בספריות וכדומה.

קח את כל המינוסים האלה, ואחרי חודש חודשיים של שימוש החברים שלי וגם אני פשוט מודים לאפל על המצאת האייטונס, היא פשוט גורמת לכך שספריית המוזיקה מסודרת וזמינה יותר מאי פעם (כל עוד אתה מקפיד לסדר את המדיה שאתה מכניס אליו), כל שיר שאתה רוצה, מוצג לך תמונת האלבום, שם הלהקה שם השיר, דירוג אישי, ואופציה להגדלת תמונת האלבום וזה עוד בגרסאת האייפוד הקודמת. ועוד פונקציה חשובה זה החיפוש לפי מאפיין--- אתה יכול לרשום שם של שיר והוא נשלף מהזיכרון ומושמע, מה יותר טוב מזה??? אין!! אייפוד הוא אולי לא הנגן הכי חזק והכי זול, אבל אופן השימוש והסדר שבו פשוט שווים את זה, דרך אגב אייטונס כבר נהייתה התכנה שבה אני שומע שירים במחשב, היא מעולה. {{אני אפילו לא יכול לפזול לווינאמפ ושות'}}

אישית אני לא מוצא את זה שימושי, וכן, ניסיתי, זה בלאגן אחד גדול.

בוינאמפ זה מסודר אצלי בליסט אחד ואני יודע בדיוק איפה כולם, ואם קרה והיה ולא מצאתי את מה שאני צריך תמיד ניתן להריץ חיפוש עם 'J'.

אממ לא.

ראה:

העניין הוא שהנגן עצמו תלוי כולו בתוכנה (מצידי שתהיה התוכנה הכי טובה בעולם) וזה דפוק ולא ריאלי לנגנים ברמה כזאת ובמחירים כאלה. פשוט דפוק.

אבל אין מה לעשות, זה עדיין אייפוד וזה ימשיך להימכר תמיד. לאפל אין בעיה, היא יכולה לעשות מה שבא לה - עם תוכנה בלי תוכנה, זה לא משנה האייפוד תמיד ימכר.

אבל לשום חברה אחרת אני לא ממליץ לייצר נגנים שתלויים בתוכנה. תראו את סוני, הם הבינו את הטעות שלהם ועשו בשכל והיום הS610 והA810 החדשים שלהם הם בין הנגנים הכי טובים בשוק.

פורסם

אממ כן. אני מנמק את הטענות שלי, אתה מסתתר מאחורי משפטים "פנאים" או "לא מבינים". דבר כמו אדם בוגר.

פורסם

אני התייחסתי למה שאמרת בסוף "רמת גימור ואיכות הכי טובה שיש" זה פשוט לא נכון ::)

אז נכון הוא לבן, הוא יפה ורמת הגימור טובה מאוד, אבל זה ממש לא נכון להגיד את זה.

ואני כן מנמק, זה רק מראה שאתה כלל לא קורא מה אני שכותב [או מצטט], מכשיר אשר פועל רק על פי תוכנה - הוא כבר פסול בעיני.

זה פשוט לא נוח! מה רע בdrag and drop? הרבה יותר נוח ככה, אין מה להגיד, זה פשוט יותר נוח.

וכל הדברים המיותרים שהאייטיונס מציע כגון דירוג אישי של שירים, תיוק, סידור וכו' מכשירים אחרים כן תומכים בזה,

ועלי להגיד, אני כלל לא משתמש בזה וזה ממש מסרבל את העבודה ושוב - זה לא נוח.

כמו כן, מכשירים מקבילים מציעים דברים טובים יותר מאשר סתם ללכת עם מותג של אפל.

Creative ZVW או COWON A2 מציעים ניגון סרטים, מסך גדול וכן תכונות נוספות אשר אני מניח אתה כבר יודע ואין טעם לספר לך שוב.

לא בא לך PMP? סבבה, יש לך Creative Zen Vision M ואצל iAudio יש לך X5L עם חיי סוללה ארוכים במיוחד.

לסיכום - כיום, אין סיבה לקנות אייפוד כאשר השוק מציע מכשירים טובים יותר במחירים דומים.

פורסם

רואים שאתה עוד "מומחה" בגרוש. נתחיל בזה שאתה מערבב בין קטגוריות שונות ומשווה אותם לאייפוד, כגון A2 או Creative ZVW שגם עולים יותר, מציעים נפח קטן יותר, גדולים וכבדים משמעותית מאייפוד. אתה ממשיך ונותן לדוגמא את X5L, נגן מיושן וארכאי, שלא עומד בסטנדרטים מודרנים כאלטרנטיבה ל-iPod Classic. להבא תעשה שיעורי בית.

פורסם

לא בא לך PMP? סבבה, יש לך Creative Zen Vision M ואצל iAudio יש לך X5L עם חיי סוללה ארוכים במיוחד.

אכן, נגן מתוקפת הדינוזאורים שאנשי המערות היו משתמשים בו, ועדיין עדיף על פני אייפוד.

בזה תם איתך הדיון, בתור 'אדם בוגר' אתה מנסה להוריד אותך לרמתך וזורק טאקלים כל תגובה,

כאשר תתפכח ואולי תצא מהבועה של אפל, אולי רק אז אתה תראה שיש עוד נגנים בחוץ, ואפילו תתפלא שהם טובים יותר.

פורסם

השתמשתי ברובם ותתפלא אני לא חושב שהם טובים יותר. בקטגורית נגני הפלאש יש אלטרנטיבות טובות לאייפוד ובדיוק היום המלצתי לחבר על Clix2. בקטגורית PMP לאפל אין נגן ככה שזה לא רלוונטי. בקטגורית מבוססי כונן קשיח אין מתחרים לאייפוד חוץ מ-Creative. הבעיה שהנגן של Creative עולה 1,600 שקלים ל-60GB. אם Creative היו טורחים לצרף באנדל טוב ללא ספק הייתי ממליץ עליו, אבל מאחר והנגן מגיע עם אותו באנדל מינימלי כמו אייפוד וללא שוק מוצרים נלווים מפותח כמו לאייפוד וכדי לנצל את מלוא יכולת המכשיר צריך להשקיע כסף באביזרים נלווים אני לא ממליץ עליו. ובקשר ל-X5L - אתה מחוסר ידע זורק את X5L, נגן שכבר אינו נמכר ברוב החנויות בארץ ומגיע עם מסך קטן ונפח 20GB כאלטרנטיבה לנגן מודרני, יפה, עם 80GB נפח במחיר נוח. אם אני פנאט של אפל אתה פאנט אנטי-אפל שמוכן להציע לבן אדם נגן ארכאי רק כדי שלא יקנה אייפוד.

פורסם

בקיצור lost spiri, אתה אנטי אייפוד... ודרך אגב זה לא בושה....

וזה ממש נכון שאפל פשוט שולטים במי שיש לו אייפוד, ויכולים לשנות את כל הסדר שלו.

פורסם

היה לי את הIAUDIO X5L שאם אתה רק מתעטש מהצד השני של החדר הוא מפסיק לעבוד. אני מודה שהנגן הבא שאני אקנה הוא אייפוד...

פורסם

תתחדש :yelclap:

אני ינסה לחסוך גם קצת כסף לNANO חדש (אין כסף לCLASSIC :'().

ד"א, בקייץ האיתי בארה"ב והלכתי שם עם מישהו לקנות לו איפוד אז הלכנו לבסט ביי ובקופה המוכר אמר שהוא חייב לידע אותנו שכעבור שנה וחצי בממוצע הסוללה של הIPOD עלולה להתקלקל, והמליץ לנו ללכת על ביטוח לשנתיים ב30$.

השאלה היא אם קונים בארץ IPOD (מבאג לדוגמא) אם אחרי שנה וחצי לדוגמא מתה הסוללה איך אני מחליף (/כמה עולה)?

פורסם

אפשר להזמין סוללה+ערכה מebay בסביבות ה10$ ולעשות הכל לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים