עבור לתוכן

הגיע הזמן לנגן חדש (תמונות)

Featured Replies

פורסם

אחרי יותר מ-3 (!!) שנים של שירות חובה מלא, הגיע הזמן להחליף נגן ;D

בלי יותר מידי מילים, 3 שנים אחרי שפירסמתי את הביקורת באתר על הנגן החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בנגן חדש, iPod Classic 80GB

ipod003zo0.jpg

את הנגן קניתי בבאג (מבצע ענק, ערכה לרכב של harman kardon במתנה) במחיר הרגיל.

ipod004ci8.jpg

אין לי כוח לפרט יותר מידי על הנגן, ואני בטוח שאתם מכירים אותו טוב מאוד - אז אני רק אציין את הפלוסים והמינוסים שאני זיהיתי אחרי יום של שימוש בנגן:

יתרונות:

- ממשק חדש ונוח מאוד שכולל cover flow (דיפדוף בתמונות של האלבומים ובחירת שירים מתוכם)

- איכותי סאונד לא רעה בכלל (אוזניות sennheiser PX-100)

- זמן בטריה ארוך (30 שעות אודיו ו-5 שעות ווידאו

- עיצוב יפיפה

חסרונות:

- הממשק לפעמים נעשה קצת איטי (בעיקר ב-cover flow, ה-click wheel לא זורם כמו תמיד)

- בעיית המרת קבצי ווידאו ל-mov בעזרת iTunes - אין שמע

תכלס נגן מעולה, במחיר לא רע בכלל - מומלץ

ipod011ax3.jpg

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל טוב

תתחדש

זה אומר גם שהשתחררת? אם כן אז בכלל מזל טוב

אני עדיין בשרות שלי (עוד מעט פז"מ הולדת 2)

פורסם

אחי אנחנו ב2007, זה 4 שנים :silly:

ותתחדש :xyxthumbs:

סבבה של נגן אבל בחיים לא היתי קונה אותו :P

פורסם

כי אתה Underdog מגניב שאוהב לצאת נגד הזרם ולהרגיש יותר חכם מכולם. ::)

פורסם

אני מקווה שאתה ציני...

פורסם

נו באמת.

לכל אוהבי האייפוד, צאו כבר מהמשפט הזה. בעבר, כשהאייפוד יצא, אז ככה זה היה. היום זה כבר משהו אחר לגמרי.

Yot תתחדש. יפה מאוד הקלאסיק החדש, בניגוד לדור 5.5 שלדעתי פשוט הרס את העיצוב המעוגל יותר והיפה של האייפוד.

לדעתי הcover flow לא עוזר ממש. זה לא יותר נוח למצוא שירים איתו, זה לא יותר יעיל, זה פשוט יפה ואלגנטי. זה הכל.

פורסם

תתחדש,באמת אחלה נגן :xyxthumbs:

פורסם

80GB... פעם הייתי חושב שזה יותר מדי, ואז אשכרה התחלתי לשמוע מוזיקה... :)

אגב, כמה עלה?

פורסם

ה אייפוד היה נגן טוב

אם לא הייתה קיימת תוכנת ה itunes

ואם אפשרי היה לעבוד איתו בממשק סיפריות.

:pissed:

פורסם

לא, בגלל שאני לא אוהב את iTunes ולא אוהב להעביר שירים דרך תוכנות.

לא עדיף ישר לשמור תחת כונן הפלאש\HD וזהו?

בנוסף, מכשירים מקבילים הם טובים יותר, אז בעצם קהל היעד של מכשירי הIPOD הוא פאנטים ואנשים חסרי ידע בנושא אשר שומעים מכל עבר את הפרסומות של IPOD.

פורסם

וואלה אחי תתחדש

שאלה - אתה סובל מאיטיות בITUNES או בתפעול המכשיר עצמו?

אני גם שוקל לקנות את הנגן, הוא נראה לי מאוד משתלם במחיר הנוכחי. אני מעוניין בנגן מוזיקה בעיקר (לא מחפש PMP) לכן נראה לי שאין לו מתחרים נוכחיים או עתידיים, האמנם?

פורסם

Creative ZVM

פורסם
  • מחבר

לא להפוך את הדיון הזה לדיון המלצות בבקשה (ו-lost spirit, אני אתעלם מכך שאתה מכנה אותי "פנאט וחסר ידע בנושא אשר שומע מכל עבר את הפרסומות של iPod"

Delirium, האיטיות היא באייפוד, לא באייטונס.

פורסם

תתחדש.

אם כי הבנתי שיש בעיה עם הגרסא החדשה של הנגן (1.1) שגורמת ל HD להסתובב בלי הפסקה ובגלל זה הבטריה נגמרת יותר מהר, חכה לעידכון הבא והוא אמור לסדר את זה (ואני מאמין שגם את הבעית איטיות [אם כי, בדר"כ זה מסדר 2 בעיות ומוסיף 2 חדשות :-X])

פורסם

מילה קטנה ל

Lost Spirit:

כ"כ לא!!

כבר היו לי שלושה חברים שהתלוננו בדיוק על זה, ממשק לא נוח, העברה דרך תכנה, הצורך בהמרה של הוידאו, אי האפשרות לעבודה בספריות וכדומה.

קח את כל המינוסים האלה, ואחרי חודש חודשיים של שימוש החברים שלי וגם אני פשוט מודים לאפל על המצאת האייטונס, היא פשוט גורמת לכך שספריית המוזיקה מסודרת וזמינה יותר מאי פעם (כל עוד אתה מקפיד לסדר את המדיה שאתה מכניס אליו), כל שיר שאתה רוצה, מוצג לך תמונת האלבום, שם הלהקה שם השיר, דירוג אישי, ואופציה להגדלת תמונת האלבום וזה עוד בגרסאת האייפוד הקודמת. ועוד פונקציה חשובה זה החיפוש לפי מאפיין--- אתה יכול לרשום שם של שיר והוא נשלף מהזיכרון ומושמע, מה יותר טוב מזה??? אין!! אייפוד הוא אולי לא הנגן הכי חזק והכי זול, אבל אופן השימוש והסדר שבו פשוט שווים את זה, דרך אגב אייטונס כבר נהייתה התכנה שבה אני שומע שירים במחשב, היא מעולה. {{אני אפילו לא יכול לפזול לווינאמפ ושות'}}

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים