עבור לתוכן

איך משנים איפי דרך 014?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???

פורסם

חייגן או בלי?

בלי חייגן אי אפשר (לא משנה מה תעשה)

עם חייגן אתה מנתק את המודם סופר עד 30 ומחבר וזה משתנה

אחת הסיבות שעברתי לחייגן

פורסם
  • מחבר

פיי.. רציני אחי? למה ב012 שיניתי כמעט כול יום איפי.

אתה בטוח שאין דרך אחרת? למה זה ממש חשוב. ואם אני עובד עם ראוטר, איך אני עובד עם חיגן? אם זה אפשרי :bash:

פורסם

אתה בלי חייגן?

תקשר ל014 שאל אותם וזהו

פורסם

תגדיר חייגן ותתחבר עם חייגן מעל הראוטר, כשאתה רוצה IP שונה. כל זה בהנחה שיש לך ראוטר נורמלי שמאפשר VPN PASSTHROUGH (ורובם מאפשרים)ץ

פורסם
  • מחבר

תודה גבר, אבל שאלה. אני מחובר דרך ראוטר, עכשיו לא הבנתי איך אני מגדיר לו את ה IP הזמני ? אם משהוא שיותר מבין בקטע הזה אני אשמח לתגובה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר אליי?

אם אתה רוצה להתחבר עם חייגן מעל הראוטר שלך, אתה לא צריך להגדיר כלום בראוטר, רק במחשב.

פורסם
  • מחבר

מה אני מגדיר בדיוק במחשב?? אני לא מבין. לפי המדריך אתה כאילו בוחר לעצמ את האיפי...

ד"א, התקשרתי לבזק וניסינו לנתק תמודם והראוטר מה שלא עזר כמו שכבר אמרו לי כאן. ושאלתי אותו אם אפשר לפתוח חייגן שהראוטר עובד ו3 מחשבים מחוברים אליו אז הוא אמר שלא. אני כבר מבולבל.. :screwy:

פורסם

אתה צריך להגדיר חייגן PPTP עם השם והסיסמא שלך.

הנה הוראות:

http://www.012.net/serviceconcepttabs.aspx?docID=1961&FolderID=233〈=he&tabn=0

בכתובת במקום cablepns.012.net.il תרשום את כתובת השרת של 014 (matav.bezeqint.net או gch.bezeqint.net או tevel.bezeqint.net בהתאם לאזור החיוג שלך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים