עבור לתוכן

עידכון דגמים של המקבוק - X3100 , באס 800 ומעבד חזק יותר

Featured Replies

פורסם

http://www.apple.com/macbook/specs.html

שימו לב לעידכון הנ"ל בדגמי המקבוק , עידכון די משמעותי חומרתית , שלי לפחות מסמן בהחלט את המעבר מהX40 שמלווה אותי למקבוק בדגם הביניים.

מישהו יכול לשאר מה תיהיה הזמינות של החומרה החדשה בארץ? (אחרי שאי דיגיטל השיקה את המערכת הפעלה החדשה יום אחרי , וגם זה בגלל שזה יצא יום שבת , האם אני יכול ליהיות אופטימי?)

ליביו , שמקווה להתחדש עוד השבוע במקבוק לבנבן ונוצץ

פורסם

מעולה! עכשיו הmacbook יותר אטרקטיבי.. ישנו צפי לשינוי חומרתי בPRO, או שזה לא הולך להיות בקרוב?

*שמתי לב עכשיו שגם נוספו שידרוגים חדשים, בהחלט נחמד.

פורסם
  • מחבר

לא שאני קראתי ,

השדרוג של הX3100 והפלטפורמת סנטה רוזה היה גם מתבקש וגם מתוכנן (אם שמתם לב - היו דיבורים באתרים שאפל הכלילו את הדרייברים של הנ"ל בלאופרד - דבר שהיא לא נוטה לעשות לחומרה שלא בשימוש - ולכן זה היה על הכוונת)

ליביו

פורסם

המקבוק פרו קיבל עדכון פחות משמעותי כל ההבדל זה שעכשיו יש אופציה לקבל אותו עם מעבד 2.6 גה"צ ו\או דיסק של 250 ג"ב.

מה שכן אני חיכיתי כבר שיחליפו את ה GMA950 הזה, זה הדבר היחיד שאני לא אוהב במקבוק שלי.

פורסם
  • מחבר

טוב נו , צלצלתי לIDIGITAL - מחירים כנראה ישארו אותו הדבר - אבל אין עדיין מועד אספקה :pissed:

אני מקווה שאני לא אתקע בלי לפטופ ליותר מיום יומיים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

חדשות קצת מעודדות , אחרי IDIGITAL שלא מנדבים פרטים על הזמנינות - הצצה באתר של שריג - והופ - הם מעודכנים בדגמים החדשים.

טלפון קליל העלה שהם אמורים לקבל אותם תחילת שבוע הבא.

אם זה יהיה המצב - :)

ליביו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

וחדשות נוספות - שריג בינתיים נראים החברה הרציניים היחידים שיש בארץ בנוגע למקים מעודכנים , וכמובטח - ירון - הבחור במחירות שם שהוא הכתובת לפניות כאלו - חזר אלי בנוגע לעידכון מחירים.

זמינות ? מחר יהיו עוד פרטים.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים